Adolescenta  s-a bătut pentru marele premiu alături de alți zece finaliști: Aeros, Beniamin Dumbravan, Eva Timus, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zaulet și Marius Moldovan, OK! World Wide, Paula Rad și Run to Infinit, care au făcut spectacol pe scena talentului în semifinalele, reușind să cucerească publicul și jurații cu talentul lor incredibil. Însă, în cele din urmă datorită abilitățiilor ei, ambiției, curajului și probabil și povestei ei de viață, fiind un adevărat exemplu pentru mulți oameni, Lorelai a fost cea care a impresionat cel mai mult publicul și jurații și a plecat acasă cu marele premiu de la sezonul 7 al emisiunii „Românii au talent”.  Îmbrăcată ca o mică prințesă, ea  a reușit să emoționeze și de data această publicul, interpretând piesa „Rise Like a Phoenix”, fiind răsplătită cu ropote de aplauze.

„După ce apare Lorelai, nu ai cum să nu cauți puțin în tine. Ne faci pe toți să ne gândim la cine suntem și la ce putem. Ești cea mai frumoasă, dură, sensibilă lecție de viață”, a spus imediat după prestația ei, Mihaela Rădulescu, care s-a ridicat în picioare să o aplaude.

„De fiecare dată ne lași mască. Astăzi ai făcut ceva mai mult decât ți-ai promis. Ai cântat din toate puterile tale. Ai o dragoste nemărginită față de viață. Vei fi de neuitat pentru mine”, a spus și Andra.

 

Lorelai a mărturisit că va folosi banii câștigați pentru a-și cumpăra un apartament în București cu mobilă personalizată, o parte îi va investi în cariera ei muzicală, iar restul îi va dona copiiilor orfani.

A fost abandonată de  părinți

Fetița fără mâni, care poate cânta la pian cu picioarele și are o voce de înger, a impresionat o țară întreagă cu talentul său, oferind tuturor o adevărată lecție de viață. În ciuda faptului că nu are mâini, nu s-a lăsat descurajată și a învățat să se folosească de picioare pentru a realiza diferite activități. Nu are mâini, dar scrie, pictează și cântă la orgă. Ea a lansat deja 10 cărți de poezii și mai multe albume muzicale, participă la olimpiadele de biologie și geografie și are 50 de diplome şi 25 de trofee,  merge la şcoala normală şi joacă în piese de teatru.

Nu are mâini, dar cântă, scrie și pictează

Alberta Lorelai Moșneguțu  a ajuns direct în semifinală la „Românii au talent”, după ce Mihaela Rădulescu a apăsat golden buzz-ul.

Fetița din Târgoviște are o poveste de viață impresionantă. S-a născut cu fără membrele superioare şi fără femur la ambele picioare, având sindrom plurimalformativ. Părinţii, zdruncinaţi de această lovitură a soartei, au renunţat la ea,  abandonând-o în spital  la vârsta de doar două luni.  În ajutorul fetiței a sărit însă,  Veronica Pârvulescu, o asistentă maternală, care a auzit de cazul miceuței care s-a născut fără mâini înr-o știre, și  și-a dorit imediat să o adopte, și să-I ofere o familie.  Fetița nu  vorbit timp de trei ani și nu a mers până la patru ani, însă la cinci ani, când a început grădinița, știa deja alfabetul.