Are doar 1,20 metri înălțime, dar o inimă uriașă. Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea ediției din 2017 a show-ului „Românii au talent” (PRO TV) continuă să facă ceea ce îi place cel mai mult: să cânte. Dar, contrar așteptărilor, Lorelai nu s-a înscris la o facultate de muzică, ci la una de Comunicare. Lorelai a împlinit 20 de ani pe 20 septembrie și le-a mulțumit fanilor de pe Facebook pentru urări și gânduri bune. A publicat și câteva poze de la petrecere, în care radiază de fericire. S-a bucurat mereu de tot ce i-a scos viața în cale, și-a făcut prieteni cu ușurință și asta s-a întâmplat și la facultate, unde are parte de multă simpatie și susținere.

lorelai-mosnegutu-9SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Lorelai Moșneguțu este studentă la SNSPA

Lorelai Moșneguțu este studentă în anul întâi la Facultatea de Comunicare și Relații Publice SNSPA București și s-a fotografiat, mândră, alături de colegi. Nu a uitat nici de profesorii din orașul natal, Târgoviște, pe care i-a vizitat la liceul pe care l-a absolvit, Liceul de Arte „Bălașa Doamna”. Lorelai a luat Bacalaureatul cu note mari, având media generală 8.75, și a demonstrat că orice vis poate deveni realitate. „Când visele devin realitate și imposibilul, posibil”, a scris ea, când a intrat la facultate.

Lorelai Moșneguțu, abandonată în spital, la naștere

Lorelai, pe numele său complet, Alberta Lorelai Moșenguțu, are o poveste de viață impresionantă. După ce a fost abandonată de părinții naturali la vârsta de doar două luni, micuța a fost întâlnită de Veronica Pârvulescu, asistentă maternală, care a văzut-o că s-a născut fără mâini, dar și-a dorit imediat să o adopte și să-i ofere o familie. „Mama Vio”, așa cum îi spune Lorelai celei care a crescut-o, a povestit că Alberta nu a vorbit timp de trei ani și nu a mers până la patru ani.

Citește și: Lorelai Moșneguțu, marea câștigătoare de la „Românii au talent”. A plecat acasă cu 120.000 de euro. Iată ce va face cu banii câștigați

Citește și: Florin Chilian i-a luat apărarea fetiței fără mâini, care a câștigat „Românii au talent”: „Vreau să vă spun că Lorelai Moșneguțu emoționa cântând. De ce atâta ură în fata emoției?! ”