Vedeta a postat recent pe Instagram o fotografie în care pozează împreună cu Călin Goia, liderul trupei Voltaj. Cei doi au colaborat pentru o melodie lansată pe piață recent, așa explicându-se de ce au pozat împreună.

 

View this post on Instagram

 

“My Addiction” What’s yours? See you tomorrow #SalaPolivalenta I will perform Live with @voltaj.ro only for you? Have a sexy evening my little angels?~Loredana ______________ #addiction #loving #superhot #naturalwoman #noadditives #laceandgrace #jazzynight #lori #LG #loredanagroza

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

Însă instantaneul este unul aflat la granița dintre sexy și vulgar, mulți fiind de părere că alunecă ușor înspre cel de-al doilea. Pare o fotografie desprinsă din paginile unei reviste de adulți.

În timp ce unii o critică pe Loredana fățiș, scriindu-i ”Cred ca exagerezi… e pacat de vocea si tot ce insemni TU!”, alții se arată mai degrabă îngrijorați.

”Ai o voce minunata, familia mea te respecta si datorita lor te respectam si eu… pana am descoperit contul tau de Instagram, cu aceste haine care arata mult prea mult.

Este ok un decolteu, dar nu stiu, ceva nu pare in regula. Sexy nu inseamna sa arati direct ce ai, ci sa arati doar un pic, pentru a lasa loc de imaginatie.

Cu toate astea, iti respect munca si vocea minunata, dar mi se frange sufletul cand vad astfel de outfituri si pozitii.

Am vrut doar sa fiu sincera, nu mi doresc sa jignesc. Imi este frica doar de faptul ca poti sa-ti strici reputatia si imaginea din cauza unor astfel de lucruri banale”, îi scrie altcineva.

Dacă la comentariile apreciative vedeta a răspuns, la acesta nu a dat nicio replică. Prin urmare, persoana care se arată îngrijorată de reputația Loredanei a continuat: ”Chiar n-am vrut sa jignesc, arata foarte bine pentru varsta ei, e extraordinara, nici n-am dreptul sa-i spun cuiva cum sa se imbrace sau nu, fiecare trebuie sa se imbrace cum se simte cel mai bine. Dar lumea e rea… si judeca, iar cu timpul poate fi asociata cu treaba asta in loc sa fie asociata in primul rand cu talentul ei”.

Nu este singura părere de acest gen: „Acum, the new sexy este să fii cât mai îmbrăcată pentru ca mai toate sunt aproape goale. Sper ca Loredana să aibe revelația ca este, totuși, mai bună decât Madonna și nu are nevoie de stilul ei. N-a avut nevoie niciodată pentru ca are voce și talent. Poate să cante dumnezeieste și îmbrăcată intr-un sac”.

Nici de această dată Loredana nu a răspuns. A postat însă o altă fotografie cu ea la sală, unde, printre hashtaguri a inclus și ”natural”. Asta, deși este foarte clar pentru toată lumea că felul în care arată nu e doar rezultatul dietei și a sporului. Cel mai probabil vedeta s-a lăsat ajutată de botox, dacă nu chiar și de bisturiu.

Vezi și Loredana și fiica ei parcă ar fi surori! Fata are 21 de ani și e bucățică ruptă din mama sa

Citește și: