Iar perioada de izolare nu a făcut decât să aducă în peisaj ținute extrem de sexy, de budoar, la care fanii nu ar avea access în mod normal.

O astfel de poză a fost postată de cântăreață în urmă cu o zi. În instantaneu vedeta poartă un capot roșu, pe sub care nu doar că se întrezărește, ci se vede în toată splendoarea sa un desuu sexy, roșu, dantelat.

Decolteul vedetei este expus în toată măreția sa, mai cu seamă că, spun gurile rele, a fost recent modelat de bisturiul chirurgilor plastici.

Poza nu e una întâmplătoare, făcută dintr-o toană, ci e una gândită, pentru că Loredana este machiată atent.

bustul ei a fost upgradatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

În aplauzele virtuale ale bărbaților, sunt însă și fane care îi bat obrazul: ”Eu credeam ca numai barbatii trec printr-o criza la…50 ani?! Lory, tu ai alte calitati, pe acelea sa le scoti in evidenta, nu sa te expui la tot felul de mistouri si vorbe cu subanteles. Mare pacat, zau!”.

Nu e singura fotografie de acest gen postată de vedetă. Chiar dacă a strecurat și o poză în pijamale cuminți, Loredana nu s-a putut abține să nuj posteze și o fotografie în care apare în lenjerie intima neagră, cu portjartier, cu cizme înalte, lucioase, în spatele unor bare ce amintesc de o închisoare.

“Izolare, izolare tu ma-nnebunesti…”, a scris vedeta sugestiv, iar ofertele pentru a fi eliberată au curs de la fani. Unii îi dau întâlnire pe față, chiar dacă Loredana e căsătorită.

Vezi și Loredana i-a lăsat pe toți mască! E ireal de flexibilă la cei 49 de ani ai săi! | VIDEO

Citește și: