Celebra artistă și fiica ei par surori în cea mai recentă fotografie postată de artistă pe pagina ei de Instagram.

Loredana este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi și apare tot timpul la televizor, însă fiica ei este extrem de discretă și apare rar în public. Mai mult, și contul de Instagram și-l ține privat, de aceea imaginile cu ea sunt destul de rare.

Recent, cele două au pozat împreună lângă bradul de Crăciun. Loredana a și-a etalat decolteul într-o ținută sexy, multicoloră, accesorizandu-se cu un colier tip culer. Elena a preferat un look mai diafan, într-o rochie cuminte roz. Tânăra de 22 de ani a moștenit trăsăturile mamei ei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

În 1998, pe 10 iunie, chiar de ziua ei de naştere, Loredana Groza se căsătorea cu Andrei Boncea, pe atunci director executiv al Media Pro, iar după doar o lună, pe 14 iulie, solista o aducea pe lume pe fiica lor, Elena.

Loredana Groza este una dintre cele mai bune voci feminine de la noi și una dintre cele mai apreciate artiste. Nu doar că are o carieră spectaculoasă, însă ea a reușit să îmbine cu succes viața de familie cu cea de profesională, ea și soțul ei formând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

Citește și: Cine este bărbatul cu care Loredana Groza este căsătorită de 20 de ani? De ce artista a refuzat tot timpul să vorbească despre el

Citește și:

Monica Gabor a rupt tăcerea și a spus adevărul despre relația ei cu Mr. Pink. E căsătorită sau nu cu celebrul milionar?

Soțul Andreei Tonciu, atacat în trafic și tăiat cu cuțitul: ”L-a atacat, eram cu copilul în mașină! ”. Prima reacție a poliției