Printre invitații la petrecerea Loredanei s-a numărat trupa Zdob și Zdub, venită special de la Chișinău, dar și Nadir, Alex Abagiu și Sorin Stratulat – echipa cântăreței care se ocupă de beauty & hair, Radu Mada stilistul artistei, prieteni sosiți de la Constanța, dar și o parte importantă a echipei cu care lucreaza în ProTV sau la Media Pro Music.
Petrecerea a avut și un invitat surpriză: actorul Armand Assante. Aproape toată lumea a respectat codul petrecerii și a purtat haine de inspirație indiană, inclusiv tatăl artistei, Vasile Groza, sau fiica ei, Elena.
Momentul culminant a fost sosirea tortului supraetajat făcut cu foiță de aur, unul dintre cadourile echipei, tort care i-a reamintit și Loredanei, dar și invitaților de cel mai recent mare show, Imaginarium, pe care artista l-a dus până la New York, în luna mai.
Tema petrecerii a fost aleasă de Loredana, care în primavara acestui an a făcut o lungă călătorie în India, ca o completare a interesului manifestat constant pentru o viață spirituală și emoțională echilibrată, alături de un trai sănătos.

Loredana s-a născut în data 10 iunie 1970, la Onești, iar zilele trecute a sărbătorit împlinirea vârstei de 46 de ani.

Credit foto: Sorina Andreica

Loredana alături de tată și prieteni.

Credit foto: Sorina Andreica

Credit foto: Sorina Andreica

Credit foto: Sorina Andreica

Loredana și Nadir

Credit foto: Sorina Andreica