Dacă a apelat la bisturiu sau nu e treaba ei, dar e clar că artista în vârstă de 49 de ani muncește mult pentru felul în care arată. Dacă alte dive se pozează sexy în vacanțe, cu paharul de șampanie în mână, stand toată ziua la soare, disciplinată, Loredana merge cât poate de des la sală. N-o folosește doar pentru decor pentru pozele sale, ci chiar ia aparatele rând pe rând.

Iar rezultatele se văd, cântăreața având un trup foarte bine tonifiat nu doar pentru vârsta ei. De fapt, arată mai tânără cu 20 de ani, mai cu seamă într-un instantaneu abia postat pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Head over heels??~Loredana #inlove #myaddiction #DependentaMea ?? Link in Bio?? @voltaj.ro @lamaruta_protv @catalin_maruta #LG #lori #loredanagroza #loredana #hair @catalin__manolache #makeup @andreea.cucu

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

Artista s-a fotografiat într-o rochie perfect transparentă, din plasă. E clar că nu poartă lenjerie intimă, dar părțile intime îi sunt strategic ascunse. Ceea ce e la vedere determină fanii să o aplaude, și pe bună dreptate!

Există însă și voci care o acuză pe cântăreață că și-a modificat poza postată pe Instagram, pe motiv că în aparițiile sale TV nu are talia atât de subțire și nici nu e atât de ”curbată”. Diva a ales însă să nu răspundă unor astfel de comentarii.

Dacă e modificată sau nu fotografia, nici nu mai contează. Cert este că, cu puțin înainte de 50 de ani, Loredana s-a reinventat cum a știut ea mai bine, ceea ce, până la urmă, e de aplaudat.

Vezi și Loredana, cu pieptul la vedere într-un matinal TV. Vedeta vorbește deschis despre sex