Loredana Groza a petrecut începutul anului într-o vacanță exotică, în Tulum, Mexic, unde pare că se simte foarte bine. Drept dovadă stau imaginile și filmulețele pe care diva le postează din destinația de lux.

Celebra artistă este atât de încântată de tot ce a găsit acolo, încât a mărturisit în emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show” de la Antena Stars, că se gândește serios să se mute definitiv în Mexic.

Tulum nu a cucerit-o deloc pe Delia, care se află, de asemenea, în Mexic, însă se pare că nu de aceeași părere este și Loredana. Aceasta a mărturisit că în Tulum se distrează la maximum și consideră că este un loc în care te simți liber cu adevărat, mai ales că nu există nicio restricție impusă pentru pandemia de coronavirus.

Loredana Groza a mărturisit că s-a gândit să se mute definitiv în Mexic, mai ales că a cunoscut diverse persoane care au făcut pasul ăsta pe neașteptate. Dar nu acum, ci într-unn viitor apropiat.

Lore-vrea-sa-se-mute-in-MexicSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Fiecare cu Tulumul lui. Este locul în care chiar simți că ești liber. Chiar simți că nu e pandemie. E locul unde simți că se poate trăi dincolo de disperarea unde ai trăit un an de zile. Majoritatea oamenilor pe care i-am cunoscut aici au venit cu gândul să stea doar câteva zile, dar alții nu au mai plecat niciodată sau alții și-au prelungit vacanța. O să vin înapoi dacă mă vreți.”, a spus Loredana Groza pentru „Xtra Night Show”.

Ciește și:

Cornelia Catanga s-a îngrășat 28 de kilograme în pandemie, de supărare!

Oana Lis a anunțat că va deveni mamă!