Îndrăgita cântăreață a postat o serie de fotografii cu talentatul cântăreț, în Abu Dhabi. Artista a mers în Emirate, în Dubai, pentru un eveniment privat, unde a făcut furori. Artista s-a urcat chiar și pe mese ca să danseze. Se pare că i-a plăcut să cânte acolo și pesemne, a mai prins câteva contracte, fapt pentru care l-a chemat și pe Nick cu care colaborează după X Factor.

Fanii au reacționat imediat după ce au văzut imaginile. Dacă unii dintre admiratori i-au felicitat și le-au transmis toate gândurile bune, alții i-au criticat și au fost curioși din nou să afle dacă cei doi formează un cuplu.

lore abuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

„Ce aveți cu ei? Sunt frumoși și foarte talentați. E viața lor, fac ce vor cu ea. Poate sunteți invidioși. Bravo! Sunt minunață”, „De ce urmăriți pagina dacă nu vă interesează? Nu înțeleg, stați pentru critici și vorbe urâte”, „Super poza.Ești preferata mea”, „Multă sănătate și fericire vă doresc”, „Sunteți frumoși împreună. Vreau să ascult multe melodii de la voi”, „Sunt superbi. E problema lor ce fac în particular”, „Loredana este cea mai frumoasă doamnă din Bucureși și din România”, Ce văd eu în aceste fotografii? Doi oameni frumoși și talentați. Restul vorbelor? Bârfe și răutăți. Nu le băgați în seamă, frumoșilor. Lots of love”, „Sunteți împreună”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea de pe Facebook a Loredanei Groza.

Apropierea dintre Loredana și Nick a iscat un val de controverse în showbiz, mulți fiind convinși că între cei doi ar fi mai mult decât o prietenie și chiar că s-ar fi iscat o idilă. Cu toate acestea, Loredana și Nick au mărturisit de mai multe ori că ei nu formează un cuplu, ci doar sunt buni prieteni și colaborează pe plan muzical. Mai mult, artistul italian a dezvăluit că e topit după iubita lui și se teme să nu o piardă pentru că în ultima vreme a călătorit așa mult. Cei doi au reușit să pună punct definitiv și zvonurilor că ar avea o idilă, după ce Nick și Loredana s-au poza cu iubita lui, Mary, la lacul Como, în Italia, când aceștia au fost acolo împreună să înregistreze piese noi.

Citește și:

Ce a pățit Nick Casciaro în România imediat după ce a câștigat X Factor. Familia Loredanei l-a ajutat să treacă peste momentele dificile

Anunțul făcut de Loredana Groza după ce a plecat cu Nick Casciaro în Italia

Imaginile făcute publice de iubita lui Nick Casciaro după ce artistul s-a întors în Italia