După ce Loredana Groza a făcut publice imaginii cu ea și Nick, pe care unii le-au considerat mult prea intime, fapt pentru care au ridicat multe semne de întrebare, în ultimele săptămâni, toți fiind curioși dacă formează sau nu un cuplu.

Cei doi au petrecut Crăciunul împreună, dar și ziua aristului, Loredana ocupându-se de tot. Au fost chiar și împreună la munte. Italianul a mărturisit că era singur acasă așa că s-a bucurat de invitația cântăreței. Mai mult, zilele trecute au făcut show într-un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde au cântat și dansat împreună. Filmulețele de la eveniment au făcut furori. În imagini, cei doi au fost surprinși dansând senzual și sorbindu-se din priviri, iar acum au vorbit pentru prima dată despre ce se întâmplă între ei.

Prima reacția a iubitei lui Nick Casciaro după apariția imaginilor cu el și Loredana

lori si nicjSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

„El este Capricorn, este la două zile după fratele meu și cu câteva zile înaintea nepotului meu. Sunt înconjurată de capricorni, așa că a fost o sărbătoare continuă. Întâi a fost Sfântul Vasile, pe doi ianuarie a fost ziua lui Cristi și pe 4 ziua lui Nick. Când am auzit i-am zis că facem party, torturi. Sper că te-ai simțit bine, nu?! Oricum nu se aștepta să-și facă ziua în România, așa a fost să fie. Toate s-au întâmplat pur și simplu, fără nicio intenție inițială. Faptul că el a rămas în România, că a fost home alone de Crăciun., a povestit Loredana pentru antena1.ro.

Nick Casciaro a fost impresionat de gestul Loredanei și a spus că aceasta i-a făcut sărbătorile de iarnă mai frumoase. Fanii lor au văzut multe fotografii împreună în ultima vreme, de la aceste evenimente. În mod natural, oamenii s-au întrebat dacă între cei doi este mai mult decât o prietenie specială, mai ales că pe scenă au o chimie incredibilă.

Nick Casciaro a negat toate zvonurile și a spus că se amuză mereu cu Loredana când citește „bârfele” despre ei doi.

„Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK”, a subliniat Nick Casciaro.

Mai mult, de două zile Nick s-a întors acasă, în Italia, și la scurt timp a organizat o sesiune de întrebări să răspunsuri pe rețelele de socializare. Fanii nu au ratat ocazia și l-au întrebat imediat dacă este iubitul Loredanei Groza. Italianul nu s-a sfiit și a răspuns imediat: „Suntem doar foarte buni prieteni”.

Cu toate acestea, câștigătorul X Factor are planuri mari și se pare că se va întoarce în curând în România, unde spune că se simte ca acasă.

Citește și:

Lidia Buble s-a întors în brațele fostului iubit? Imaginile care îi dau de gol

Dani Oțil nu a iertat-o pe Ramona Olaru. Ce i-a spus blondei după ce s-a scris că s-a despărțit de Cătălin Cazacu