Divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea a fost unul dintre cele mai fierbinți subiecte mondene în ultimii ani, deși nu a avut niciodată o bază reală, ci doar speculații. Ce-i drept, cei doi soți nu s-au mai afișat împreună, au vieți complet separate, dar sunt o echipă pentru fiica lor, Elena Boncea, acum în vârstă de 25 de ani.

Iată că, după ani de speculații, apare prima persoană din familia Loredanei Groza (52 de ani) care face lumină pe acest subiect. Este vorba despre tatăl solistei, poetul Vasile Groza (86 de ani).

loredana-groza-andrei-bonceaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Loredana Groza și Andrei Boncea nu mai formează un cuplu

Tatăl Loredanei Groza a confirmat că Loredana Groza și Andrei Boncea s-au despărțit, fără să detalieze însă dacă și când au divorțat.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie între ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a declarat Vasile Groza pentru Cancan.ro. Solista și producătorul de film s-au căsătorit pe 10 iunie 1998, chiar de ziua de naştere a Loredanei. Boncea era pe atunci director executiv al Media Pro, iar după doar o lună, pe 14 iulie, solista o aducea pe lume pe fiica lor, Elena. Naș de cununie și de botez le-a fost Florin Călinescu.

Tatăl Loredanei a mai lămurit un aspect despre fiica ei, și anume are sau nu Lori operații estetice? „Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni.

Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a declarat Vasile Groza pentru Cancan.ro.

Cine ar fi noua iubită a lui Andrei Boncea

În ultimii ani, pe fondul speculațiilor despre divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea au apărut bârfe și despre potențiali noi parteneri ai acestora. Astfel, despre Lori au ieșit vorbe că ar fi cam apropiată de Nick Casciaro, italianul șarmant care a câștigat X Factor în 2021, iar despre Andrei Boncea s-a speculat că ar avea o relație cu actrița Aida Economu (37 de ani). Pe Aida Economuo știți din serialele „Profu'”, „Triplu sec”, „Umbre”, iar în prezent filmează pentru Moromeții 3. Potrivit Playtech.ro, Lori și Boncea s-ar fi separat în 2019.

Citește și: Andrei Aradits a divorțat după 17 de ani de căsnicie: „Am băgat actele în septembrie”. Actorul recunoaște că „s-a vindecat” pe Tinder și la psiholog

Citește și: Andreea Perju spune totul despre divorț: „Eu am luat decizia”