În ciuda faptului că este pandemie și nu prea au fost concerte, Loredanei îi merge din plin. Aceasta a stat mai mult prin vacanțe, iar recent a lansat recent o piesă controversată alături de mai mulți maneliști, motiv pentru care a intrat și mai mult în atenția publicului.

Se știe că Loredana este mai extravagantă, dar în ultima vreme parcă a început să întreacă măsura.

După ce a postat o imagine cu un decolteu mult prea generos, care a iscat mari controverse, Loredana Groza șochează din nou și și-a arătat un sân în toată splendoara lui.

Vedeta a pus pe story pe Instagram, un video în care se chinuie să deschidă o sticlă de șampanie, iar la un moment dat tricoul i-a dat de furcă, lăsând la vedere poate mai mult decât probabil a vrut ea.

Mai exact, Loredana Groza apare cu un tricou scurt de culoare neagră, fără să aibă nimic pe sub el, în timp ce le spune fanilor ceva despre șampanie. Tricoul i-a jucat feste, în timp ce încerca să desfacă șampania, și a lăsat la vedere mai mult decât ar fi trebuit. Gafă sau nu, vedeta și-a arătat sânul gol pe Instragram, filmarea făcând deliciul internauților.

Vedeta nu s-a lăsat deranjată de acest detaliu ”minor” și tot a încărcat postarea pe rețelele de socializare. De altfel, nu este pentru prima oară când apare în ipostaze rușinoase pentru că în ziua de Paște s-a pozat în lenjerie intimă în timp ce le făcea fanilor o urare. Ea a început să fie comparată cu Loredana Chivu, blondina cunoscută pentru rolul de asistentă TV a lui Dan Capatos.

LoredanaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Și-a pierdut mințile de tot”, „Doamne ferește!”, „Degeaba are vârsta pe care o are!”   „Mă uimește pe zi ce trece”, „Ce ai ajuns..păcat”, „La o anumita vârsta nu îți mai etalezi atât de vulgar bijuteriile familie pentru că îți pierzi demnitatea…sau te egalezi cu Loredana Chivu.”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor.

Loredana Groza s-a trezit cu un val de păreri și critici după ce a scos o melodie cu Vali Vijelie și mai mulți maneliști. Nici videoclipul nu a rămas fără reacții în mediul online. Au existat multe voci care au criticat alăturarea vedetei cu maneliști celebri din România.

Cântăreața a vorbit despre valul de ură pe care l-a primit odată cu lansarea piesei, spunând că este un moment istoric în muzica românească.

„În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească şi pentru mine, de ce nu. (…) Mă simt blagoslovită. Şi această dragoste şi susţinere pe mine mă hrăneşte cel mai mult şi îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită. Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problema şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta”, a declarat Loredana.

În plus, vedeta spune că melodia nu este o manea, ci este un nou gen de muzică. Ea a vrut să vină cu o schimbare și a mai dezvăluit că în videoclipul piesei nu era planificat să apară toți cântăreții, ci doar Florin Salam.

Citește și:

Adele a împlinit 33 de ani. Cele mai recente imagini cu ea i-au șocat pe fani

Mircea Solcanu a ajuns de nerecunoscut, la 7 ani după ce a părăsit televiziunea