Jurata de la X Factor se află în Emiratele Arabe Unite și pozează în ipostaze incendiare din camerele din hotelurile de lux de acolo. Voit sau nu, Loredana a scăpat un detaliu rușinos și extrem de intim în fața fanilor.

lore-rochie-albaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Loredana apare în imagini îmbrăcată într-o rochie albă, mulată și extrem de scurtă, în timp ce stă picior peste picior, pe un scaun la o masă pe terasa unui restaurant din Abu Dhabi. La un moment dat, ea schimbă piciorul lăsându-și la vedere lenjerie intimă, chiar dacă știa că este filmată. Mai mult, chiar ea a fost cea care și a pus videoclipul îndrăzneț pe Instagram și pe TikTok, unde a devenit viral.

De asemenea, vedeta nu ține cont deloc de vârsta pe care o are și cu atât mai puțin de gura răutăcioșilor, astfel că tot astăzi, s-a afișat în mediul online în costum de baie.

Chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe, Loredana Groza nu arată deloc rău la corp, ci chiar se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, dar și cu forme voluptuoase cu care atarge privirile tuturor.

Vedeta stânge de fiecare dată mii de comentarii la postările ei, unde fanii nu pot să nu o complimenteze, dar unde este și aspru criticată. Loredanei pare însă că nu-i pasă și parcă intenționat pune poze scandaloase.