Abia sosită în Dubai, unde s-a cazat la un celebru hotel de 5 stele, Loredana și-a încântat fanii cu o nouă postare controversată, după modelul Madonna.

Purtând un simplu costum de baie întrg și sandale negre cu tocuri foarte înalte, diva blondă s-a filmat în oglinda dressingului enrom, insistând pe zona posteriorului. Imaginile, după cum ne-am obișnuit, au fost postate pe conturile sale de socializare, iar reacțiile urmăritorilor săi nu au întârziat să apară.

Și dacă majoritatea fanilor i-au lăudat forma fizică – „Lore arati extraordinar de binee!!❤️”,

„Wooow 🥰🥰🥰frumoasa,si super sexy❤️”, „Așa arată o femeie îndrăgostită, degeaba o huliți că ea își trăiește viața din plin Bravo ei☺ ”, „A zis Bianca Drăgușanu că vrea să fie ca dvs, când o să fie mare” – au fost și comentarii mai puțin măgulitoare: „Fizic de batrână! Nu prea mai merge cu yoga și hidratarea 😉”, „Pune ceva pe tine ca e postasul la usa cu pensia. Nu de alta dar sa nu faca dracu un heart attack 😂”, „Britney termina cu prostiile.”.

eaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10
View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana, invitată la nunta lui Cristian Burci?

Cel mai probabil, Loredana Groza este invitată la nunta milionarului Cristian Burci care se va căsători mâine cu fosta iubită a lui Radu Mazăre, Elena Voinea.

Potrivit antena3.ro, evnimentul va avea loc la același hotel la care este cazată și Loredana Groza, acolo unde prețul unei camere pornește de la 570 de euro pe noapte.

Citește și: Dana Budeanu a criticat-o fără milă pe Loredana Groza: „Ce este în neregulă cu tine?”

xVă mai amintiţi de fermecătoarea Lucy din Dallas? Povestea ei de viață este cutremurătoare. Cum arată actriță la 45 de ani de la apariția filmului