După mesajul în care zicea că se simte mai bine, cântăreața nu a mai transmis niciun mesaj public și nici nu a dat detalii legate despre motivul pentru care a chemat ambulanța.

Chiar și așa internauții au trecut prin momente de panică, mulți întrebându-se ce a pățit în realitate artista, care zilele trecute a cântat la nunta Simonei Halep.

„Ce-ai pățit, Loredana? De ce te-a luat ambulanța?”, „Așa se întâmplă când nu spui clar ce s-a întâmplat. Oamenii speculează. De fapt, ce s-a întâmplat?”„Nu e suficient să ne pui poza și să începem să ne întrebăm ce ai? Îți dorim sănătate, indiferent de boală”, sunt câteva dintre comentariile care apar pe pagina de Facebook.

CIAO.RO a aflat, pe surse, că artista se află internată la Spitalul Matei Balș, după ce ar fi fost diagnosticată cu temutul virus COVID. Loredana se simte rău, însă starea ei este stabilă. Pe de altă parte, alte surse susțin că ar fi vorba doar de o cădere de calciu, artista fiind epuizată din cauza pogramului încărcată.

Mai mult, după ce s-a scris că ar avea Covid-19, Loredana a avut prima reacție și le-a transmis un mesaj fanilor. „Dragii mei, va multumesc pentru mesaje si grija! Perioada aceasta a fost una plina de concerte, evenimente, inregistrari, filmari, fapt care ma bucura, insa si corpul mai cedeaza cateodata si iti atrage atentia ca are nevoie de o pauza. Din fericire, sunt mult mai bine acum!
Be safe!All my love to y’all!”, a scris Loredana, alături de o nouă imagine cu ea.

Ce spunea Loredana Groza despre COVID

La începutul pandemiei, artista a militat public pentru respectarea regulilor impuse de autorități. ”Românii să stea în casă, e cea mai bună metodă de a preveni și de a ne vindeca”.

Loredana Groza a recunoscut într-un interviu cât de mult s-a schimbat și viața ei pe perioada pandemiei.

„Am fost și eu la fel de dornică să-mi umplu timpul, să-mi umplu zilele. A fost așa un pic ca pe vremea războiului, dar un război puțin mai pervers și neașteptat. A atacat foarte mult la partea psihică, foarte mulți oameni am văzut că sunt marcați puțin de această distanțare socială. Nu că s-au sălbăticit, dar cred că au dezvoltat niște obiceiuri, unele bune, unele mai puțin bune. Cele bune sunt că am reușit să ne ocupăm ma mult de noi, de familia noastră, de copiii noștri. De spiritul nostru„, a declarat artista pentru observatornews.ro.

Citește și:

Șerban Copoț, confesiuni despre viața de familie: „Soția are, de fapt, patru copii!”

Selena Gomez este de nerecunoscut după ce a pierdut lupta cu greutatea