Potrivit acesteia, ”căderea” ei a survenit pe fondul stresului și al epuizării fizice și nu a infectării cu Covid.

”Nu sunt la spital, sunt acasă. Sunt în faţa televizorului. Am văzut şi eu cu stupoare. Nu are nicio legătură cu realitatea. Sunt nişte ştiri false, de la început până la sfârşit. Am citit şi eu dimineaţă şi zilele trecute.

Am avut nişte probleme, o situaţie medicală care s-a rezolvat. Nicio legătură cu Spitalul Matei Balş, în care se pare că ar fi trebuit să fiu internată la ora asta.

Nu am avut absolut nicio răceală, absolut nicio gripă, nimic legat de vreo boală COVID sau vreo legătură cu vreo răceală”, a declarat cântăreața în emisiunea “Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

Loredana, care zilele trecute a cântat la nunta Simonei Halep, unde au fost 300 de invitați, a mai precizat că este vaccinată cu schema completă și că intenționează să facă și cea de-a treia doză de vaccin anti Covid.

“Vineri va fi o nouă ediţie X Factor, intrăm în Bootcamp. Cât de curând vom începe filmările, chiar peste câteva zile. Next Star-ul continuă şi el, toate lucrurile sunt bune, suntem ok.

Voi face și a treia doză. Vreau să fiu în siguranţă atât eu, cât şi cei din jurul meu şi cred că e mult mai bine să trăieşti în siguranţă decât să trăieşti într-un risc permanent, mai ales că acum, ceea ce întâmplă în jurul nostru este absolut halucinant, al patrulea val.

Nimeni nu şi-a dorit lucrul acesta, dar se pare că, din cauza acestei inerţii şi a acestor ştiri false, în care practic ne înecăm în fiecare zi atunci când deschidem internetul, televizorul, oamenii sunt puşi în situaţia de a alege adevărul, în fiecare zi.

Trebuie să fii o persoană puternică, să fii echilibrat, să te informezi corect şi din mai multe surse şi să ai întotdeauna acest discernământ care cred că este una dintre super-puterile de care avem nevoie în aceşti ani şi în aceste clipe pe care le trăim cu toţii”, a adăugat cântăreața.

Vezi și Minte sau nu? Loredana, adevărul despre operațiile estetice. Ce spune vedeta și pozele care vorbesc de la sine

Citește și:

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel: ”Am început să surzesc…”

Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni, iar acum a dat noi detalii despre naștere