Loredana Groza nu a lăsat să treacă neobservată ziua ei de naștere și le-a arătat fanilor de pe Instagram cum a petrecut. Solista și-a invitat în club prietenii apropiați și a avut parte de o petrecere cu dans, voie bună, șampanie și tort Pavlova. I-au fost alături, printre alții, soții Dana si Stephane Maitec (artiști fotografi), arhitectul Mihai Popescu, unul dintre proprietarii clubului Fratelli, fiica ei, Elena Boncea, dar și Cătălin Cățoiu, poreclit Țeavă, actor, producător de film și un muzician, membru al formației VH2.

Loredana, pe care în curând o vom vedea într-un nou serial, la Antena 1, a publicat câteva imagini de la petrecere pe rețelele sociale. A purtat o ținută lejeră, dar extravagantă, în stilul ei consacrat: o cămașă verde, transparentă, care lăsa la vedere sutienul cu ștrasuri, vestă roz, din blană artificială, jeanși cu paiete și accesorii strălucitoare.

loredana-groza-zi-de-nastere-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Loredaan Groza a divorțat de Andrei Boncea

Divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea a fost unul dintre cele mai fierbinți subiecte mondene în ultimii ani, deși nu a avut niciodată o bază reală, ci doar speculații. Ce-i drept, cei doi soți nu s-au mai afișat împreună, au vieți complet separate, dar sunt o echipă pentru fiica lor, Elena Boncea, acum în vârstă de 25 de ani.

Iată că, după ani de speculații, apare prima persoană din familia Loredanei Groza care face lumină pe acest subiect. Este vorba despre tatăl solistei, poetul Vasile Groza (86 de ani).

Tatăl Loredanei Groza a confirmat că Loredana Groza și Andrei Boncea s-au despărțit, fără să detalieze însă dacă și când au divorțat.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie între ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a declarat Vasile Groza pentru Cancan.ro. Solista și producătorul de film s-au căsătorit pe 10 iunie 1998, chiar de ziua de naştere a Loredanei. Boncea era pe atunci director executiv al Media Pro, iar după doar o lună, pe 14 iulie, solista o aducea pe lume pe fiica lor, Elena. Naș de cununie și de botez le-a fost Florin Călinescu.

Loredana Groza, controversa operațiilor estetice

Tatăl Loredanei a mai lămurit un aspect despre fiica ei, și anume are sau nu Lori operații estetice? „Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără.

Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a declarat Vasile Groza pentru Cancan.ro.

Citește și: Loredana Groza și Andrei Boncea s-au despărțit: „Nu mă interesează unde stă el”

Citește și: VIDEO Loredana Groza, dans amețitor pe maneaua lui Vali Vijelie. Imaginile incendiare sunt deja virale