Realitatea este însă că artista de 49 de ani chiar transpiră la sală. În niciun caz nu merge acolo doar pentru a se poza. Ia la rând aparatele și știe bine ce are de făcut cu fiecare.

Recent, a postat pe Instagram un filmuleț în care face stretching și dă dovadă de o flexibilitatea de-a dreptul uimitoare.

 

View this post on Instagram

 

Stretching your body & mind is essential to avoid rigidity?‍♂~Loredana ________________ #workdatass #flexibility #mind #body #soul #free #love #loredana #loredanagroza

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

Uimitoare nu doar pentru vârsta ei, ci pentru orice vârstă!

Cântăreața reușește să facă șpagatul în aer fără pic de efort. Chipul ei nu trădează faptul că ar trece printr-ujn efort extrem. Niciun mușchi nu se încordează pe fața ei, niciun spasm nu apare, ceea ce înseamnă că vedeta face în mod regulat acest exercițiu.

De fapt, e clar că vedeta se antrenează din greu tot timpul, pentru că altfel nu ar fi reușit să ajungă la o astfel de formă.

„Bravo, Lori dragă! O inspirație pentru toți! Minte tânără și, evident, trup tânăr. Mă bucur pentru tine, văzând cum înflorești și strălucești în fiecare zi”, i-a scris o admiratoare.

Toți fanii au doar cuvinte de bine la adresa ei. Aproape toți, pentru că cineva comentează cu subînțeles: ”Sindromul Madonna !!???”. La 61 de ani, Madonna se antrenează la fel, din greu, însă recent vârsta și-a spus cuvântul, vedeta accidentându-se pe scenă și suferind de dureri groaznice. Din cauza acestora a fost nevoită să anuleze mai multe concerte.

Citește și: