Artista a postat pe Instagram o fotografie în care, ca de obicei, e foarte sexy. Îmbrăcată într-o rochiță neagră, mulată pe corp și cu bretele, care lasă la vedere destul din sutien, cu dresuri din plasă și cizme înalte, roșii, Loredana stă întinsă lasciv pe pat.

Chiar dacă foarte sexy, look-ul nu frapează, pentru că ne-a obișnuit așa. Ce surprinde e coafura. Loredana este brunetă, cu părul până la umeri, și cu breton. Poate fi vorba despre o perucă, despre un rol pe care diva îl joacă pentru un nou videoclip. Sau poate nu.

 

View this post on Instagram

 

Nights in latex?~Loredana ___________ #blackmagic #LG #love #loredana #loredanagroza

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

Ce este cert e că brunetul o prinde de minune și o întinerește vizibil. Mai mult, dacă în ultima vreme era din ce în ce mai greu de recunoscut, ea urmând mai multe tratamente de întinerire, dacă nu și ceva operații, în acest instantaneu vedeta chiar e așa cum o știm.

E Loredana cea pe care o știm, Loredana de acum mulți ani, cântăreața extrem de sexy, cu atitudinea ei provocatoare. ”Superbă”, ”Fermecătoare”, suspină fanii, pe bună dreptate. Mai mult, cineva chiar îi face o declarație de dragoste în toată regula.

Vezi și Loredana, complet lipsită de inhibiții la aproape 50 de ani! De data asta a arătat tot ce se putea! Ok, a păstrat șosetele…

Citește și: