Vedeta vrea ca doctorul să plătească pentru ce a făcut și cere daune în valoare de 300.000 de euro.

Cancan susține că șeful clinicii private la care Loredana a suferit intervenția ar fi mituit-o pe aceasta cu bani, pentru a nu face publică această experiență nefericită.

Mai mult, ar fi vrut să-i dea la schimb o mașină de lux, pentru a-i cumpăra tăcerea. Loredana a infirmat totul acum, spunând că se judecă pe cale legală.

„Am proces cu ei. I-am dat în judecată. Este un proces civil, le-am cerut daune de 300.000 de euro și încă unele lucruri”, a spus Loredana Chivu pentru playtech.ro.

Operația estetică la posterior a avut loc cu doi ani în urmă, iar Loredana a fost de acord să i se injecteze un ser nou în fese. În urma operației, fosta asistentă TV a acuzat dureri foarte mari în zona respectivă și a fost nevoită să se bandajeze tot timpul, pentru a nu se infecta.

Persoane din anturajul vedetei spun că aceasta a mai făcut cel puțin zece operații pentru a îndepărta serul respectiv, acesta afectându-i grav posteriorul.

Loredana Chivu este și vedeta din România cu cele mai mari silicoane, unele de 2 kilograme.

Vezi și Loredana Chivu are probleme grave de sănătate. A fost la un pas de moarte și pericolul nu a trecut: ”În fiecare zi merg la medic”

Citește și:

Amalia Năstase, adevărul despre cum l-a cunoscut pe Ilie Năstase și cum s-a sfârșit mariajul lor: “Mă simțeam nimeni, zero barat!”

Andreea Bănică, pe masa de operație. Cu ce problemă de sănătate se confruntă cântăreața: ”Nu mai poate fi amânată”