Fosta asistentă TV a fost la un pas de moarte, din cauza problemelor grave de sănătate cu care se confruntă și în prezent, arată Antena Stars.

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Loredana Chivu a recunoscut că nu trece prin cea mai roz etapă a vieții sale. Cu lacrimi în ochi, fosta asistentă TV și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat și care nici acum nu au fost soluționate.

Loredana Chivu a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, după ce pe masa de operație a făcut septicemie. Complicațiile s-au extins, iar acum se pregătește de o altă intervenție chirurgicală.

”Am făcut septicemie, era să mor pe masa de operație, acum nu am nicio soluție, e ceva general, s-a extins.

Sunt foarte speriată, nici nu pot să vorbesc despre asta. O să vă spun totul, dar acum avocații mei se ocupă de lucrul acesta, plus că trebuie să fiu și eu bine psihic.

Urmează o altă intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, pentru care nu sunt deloc pregătită”, a spus Loredana Chivu.

Și chiar dacă nu a dorit să spună de ce boală suferă, Loredana Chivu a dezvăluit că medicii încă nu au descoperit tratamentul potrivit pentru a o trata, urmând ca analizele ei să fie fie dezbătute și de cadrele medicale din străinătate.

„Am fost și bine, am fost și rău până la un anumit punct. Acum sunt în situația în care nu știu încotro să o iau.

O să fie bine, așa cred, în fiecare zi merg la medic. Am vorbit cu niște medici mari din țară, nu găsesc o cale de scăpare, nu am o promisiune, nu am nimic, pentru că unii deja mi-au refuzat cazul. Urmează să trimit rezultatele și în străinătate, asta ar fi ultima șansă.

Credința în Dumnezeu m-a ținut pe picioare. Tot ce mi se întâmplă acum a fost declanșat de un anumit moment, o alegere greșită”, a mai adăugat aceasta.

Menționăm că Loredana Chivu are o sumedenie de operații estetice la activ, inclusiv cele mai mari silicoane din România, de 2 kilograme.

Vezi și Loredana Chivu, criticată dur după ce și-a pus cele mai mari silicoane din România, unele de 2 kilograme! Vedeta a reacționat prompt

Citește și:

Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, internat la terapie intensivă la ”Matei Balș”. Care e starea lui? Anunțul făcut de medici

Așa arată Salma Hayek în costum de baie, la 54 de ani!