După 9 ani de emisiune, Loredana Groza (50 de ani) și-a făcut, în sfârșit, pentru prima dată apariția pe scena de la Te cunosc de undeva, unde a avut o apariție de senzație. Artista a uimit mai ales prin ținuta ei.

Loredana și Adrian Petrache, finalistul din echipa ei de la X Factor, au fost cei care au deschis Gala Pieselor de top din sezonul XVI al emisiunii „Te cunosc de undeva!”.

În cea de-a XII-a ediție a sezonului XVI „Te cunosc de undeva!”, Adrian Petrache și Loredana au făcut spectacol cu vocile lor senzaționale. Cei doi s-au completat de minune și au reușit să îi impresioneze pe jurați cu momentul lor de neuitat.

lore-la-te-cunoscSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Artista și fostul concurent de la „X Factor” au decis să cânte piesa „Efemer”, iar timbrul vocal al tânărul i-a lăsat cu gura căscată pe jurați. Cei patru și prezentatorii emisiunii au fost captivați de momentul lor și nu și-au mai putut lua ochii de la ei.

Loredana și Adrian Petrache au făcut spectacol cu melodia superbă, pe care au interpretat-o în cel mai original și spectaculos mod.

De asemenea, Loredana a atras toată atenția cu o piesă vestimentară extrem de provocatoare. Salopeta transparentă i-a scos în evidență atuurile fizice, în special talia de invidiat, picioarele subțiri, bustul generos și frumoasele trăsături ale feței.

Cu toate acestea, mulți au fost de părere că ținuta artistei a fost una total nepotrivită și ar trebui să-și accepte vârsta și să se îmbrace corespunzător.

Citește și:

Roxana Nemeș a spus dacă are sau nu operații estetice. Mai știi cum a ajuns ea să fie cunoscută?

Cum a reacționat Alexandra Dinu când fiul ei, Mario, a venit cu prima lui iubită?