Numai că există, din când în când, câte o fotografie care nu e pe gustul fanilor, așa cum s-a întâmplat recent. Iar de această dată nu e vina unghiului, îmbrăcămintei sau a altui factor exterior. De această dată, criticile sunt îndreptate chiar către cântăreță, acuzată fiind că s-a mutilat în căutarea tinereții.

”Nu stiu ce faci cu toate operatii tale, dar arati din ce in ce mai rau… imi pare nespus de rau pentru tine, dar acesta este adevarul…”, îi scrie cineva în dreptul unei fotografii în care artista e îmbrăcată sport, cu colanți, șosete colorate peste aceștia și un top și mai colorat.

fotografia-care-a-pus-fanii-pe-jarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Adevarat ce zici! E de nerecunoscut! Pacat!”, completează altcineva. ”Asa este! Nu mai are nimic din Loredana, parca ar fi alta persoana!”, observă cu tristețe alt fan.

”Nu mai este Loredana… În afara de voce și ochi, restul este o păpușă gonflabila… Păcat, mă așteptam din partea ta să fii mai înțelegătoare cu trecerea timpului, care este inevitabilă pentru oricine”, comentează un alt internaut.

”Nu te recunosc… păcat, erai foarte frumoasă”, scrie cu regret alt prieten virtual, în timp ce altcineva dă verdictul: ” Începi să semeni cu mama Zina”.

Sigur, nu toată lumea e de aceeași părere. Gusturile pur și simplu nu se disccută. ”Arata rau?? Zici ca are 25 ani, nu stiu despre ce vorbiți”, e părerea altcuiva.