Artista anunța încântată că după ridicarea estăriid e urgență vor reuși să vină acasă pe 9 iunie. Însă planurile lor au fost iar date peste cap.  Zborul cu care puteau să ajungă în România a fost anulat din nou. Lora și Ionuț sunt nevoiți să mai stea o lună în Bali.

Aceasta imagine cu Lora s-a viralizat pe internetSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Trebuie să vă spun ceva. Sunteți pregătiți? Zborul nostru a fost din nou anulat. S-a amânat totul pentru cel puțin 25 iunie. Speram ca pe 9 iunie să putem pleca”, a spus Lora.

Lora și Ionuț au povestit că vacanța lor în Bali s-a prelungit nepermis de mult din cauza pandemiei. Chiar dacă sună ca un vis frumos să fii blocat într-un loc atât de pitoresc, totuși, dorința de a se întoarce e mai mare, mai ales că cei doi și-au cam cheltuit toți bani. AU fost nevoiți să-și închirieze o casă și chiar dacă și-au creat acolo toate condițiile, ei își doresc foarte mult să revină acasă.

Cu toate acestea, Lora și Ionuț încearcă să-și facă cât mai multe amintiri frumoase în acest colț de rai, iar artista împărtăsește cu fanii ei, poze extrem de sexy realizate în locuri de vis. Ce-i drept se pare că Lorei îi priește viața în Bali, ea fiind într-o formă fizică de zile mari. Aceasta arată mai bine ca oricând și afișeză o siluetă de invidiat și un corp de invidiat.

Citește și: