Lora se întoarce, în sfârșit, acasă după aproape cinci luni de vacanță forțată în Bali, unde a prins-o pandemia de Covid-19.  Cântăreața și-a anunțat, ieri, fanii că astăzi a plecat în drum spre casă după ce a petrecut 135 de zile blocată în Bali.

Lora și iubitul ei, Ionuț, au plecat într-o vacanță de vis pe 8 martie pe  insula indoneziană Bali pentru a se relaxa timp de două săptămâni. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor de circulație au rămas blocați acolo. Dar astăzi cei doi au plecat, în sfârșit, acasă. „Răbdarea ne-a fost răsplătită. Ne întoarcem în aceleași condiții de zbor. Încă nu-mi vine să cred că mâine, după 5 luni, zburăm spre casă. Doamne, ce experiență!”, a declarat artista luni dimineața.

Artista recunoaște că experiența a fost una de neuitat. Nu doar că a cunoscut oameni noi și și-a făcut prieteni, dar această destinație exotică a  ajuns acum cea de-a doua ei casă. ”Tot ce am trăit și trăiesc în Bali mi se pare dar divin”, ne-a mărturisit Lora.

De altfel, frumoasa blondă mărturisește că îi va lipsi Bali.. „Sunt emoționată, bucuroasă că mă întorc în țară, dar deja îmi e un dor imens de locul acesta. Mi-am luat rămas bun de la toți cei dragi de aici, cu promisiunea că ne vom întoarce. Pentru că e foarte posibil să îmi mut biroul câteva luni pe an în Bali. Am văzut că pot să lucrez de aici, căci aceste luni nu au fost pentru mine doar vacanță. Am muncit, am dezvoltat proiecte, m-am ocupat de afacerea cu produse cosmetice, am filmat videoclip, am făcut ședințe foto”, spune Lora.

Citește și: A postat o poză cu ea și imediat soțul ei a reacționat. Ce i-a spus Dragoș Bucur Danei Nălbaru în văzul tuturor

Această zi de 21 iulie are pentru ea și  o semnificație aparte. Ar fi fost ziua de naștere a mamei ei, care a trecut în neființă la începutul acestui an. De altfel, însăși această vacanță a fost aleasă în speranța de a o ajuta să treacă mai ușor peste șocul despărțirii. „Faptul că plec de aici chiar de ziua mamei este pentru mine ca un semn divin, ca o confirmare că ea îmi e alături de acolo, de sus”, ne-a mărturisit Lora.

Ajunge în țară miercuri, 22 iulie, chiar în ajunul propriei zile de naștere. Pe 23 iulie, artista împlinește 38 de ani.

 „Am decolat din România pe 8 martie, cu gândul să ajung într-un colț de Rai, să uit de durerea după moartea mamei și să mă conectez cu spiritul ei. Am rămas conectată chiar și când am simțit panică și disperare, stări care se amplificau odată cu răspândirea virusului și cu măsurile luate haotic peste tot în lume. Acum tot ce am trăit și trăiesc aici mi se pare dar divin. Am mai multă încredere în intuiția mea și sunt atentă la semne. Nimic nu este întâmplător”, ne-a mai spus Lora.

Citește și: Anca Țurcașiu a divorțat. Anunțul făcut de artistă: ”VIața îți oferă lecții de învățat!”

Andreea Esca a avut coronavirus. „Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple tie…”. Vedeta a izbucnit în lacrimi la TV