În fotografia postată pe Instagram, în care artista menționează că e veche de 11 ani, instantaneu pe care îl comentează simplu ”Girl power since… forever” (puterea femeilor, dintotdeauna), Lora apare cu jumătate de chip acoperit, la vedere fiind doar ochii puternic conturați și fruntea.

Părul este strâns într-o coadă de cal, iar restul costumației este sumară, cu multe șnururi și transparență.

 

View this post on Instagram

 

Girl power since..forever. ???‍♀️? #11yearsago ________ Styled by @emilianoshayn ?

A post shared by LORA (@loraofficial) on

Nu este o costumație de scenă care să o pună neapărat în valoare, dar importantă e atitudinea transmisă.

Printre like-uri, aprecieri și complimente, există și fani care îi reproșează câte ceva. ”Ești cam brânză de albă”, îi scrie cineva. Răspunsul Lorei vine imediat și nu lasă loc de comentarii: ”Suntem pe mai multe culori. Îți vine să crezi?”.

Altcineva îi spune fătă ocolișuri: ”Dacă ți-ai pune silicoane ai fii (sic!) perfectă. Esti neschimbată”. Odată trimisă greșeala gramaticală la fileu, artista nu s-a putut abține și i-a răspuns persoanei care a comentat. ”ai fi”, corectând-o.

A continuat, explicând de ce nu s-ar lăsa pe mâna unui medic plastician. ”Nu, n-aș fi. Nu asta înseamnă să fii <>. Nu despre mărimea sânilor este <>”.

De altfel, cântăreața nici nu are nevoie de intervenție la nivelul bustului, după cum se poate vedea din fotografiile postate pe rețelele de socializare.

ii sta perfect cu decolteu adancSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vezi și Lora nu mai arată cum o știai. E de nerecunoscut! | GALERIE FOTO

Citește și: