Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, o țin dintr-o vacanță în alta. Deși s –a zvonit la un moment dat că s-ar fi despărțit, cei doi formează în continuare un cuplu. Drept dovadă stau cele mai recente imagini publicate de cei doi din noua lor vacanță.

Frumoasa artistă și iubitul ei au plecat în luna martie într-o vacanță în Bali, unde Lora voia să se rgăsească după pierdera mamei ei. Deși plănuiau să petreacă acolo doar doă săptămâni, cei doi s-au trezit izolați în Bali timp de cinci luni din cauza pandemiei de coronavirus. Ei s-au întors în România abia la sfârșitul lunii iulie, dar se pare că nu s-au săturat de soare și de atunci o țin dintr-o vacanță în altă.

După ce s-au relaxat în Delta Dunării, ei au postat imagini din Turcia, unde au plecat alături de niște prieteni. Astfel, imaginile infirmă și zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit, după ce artista nu a mai pus fotografii alături de iubitul ei.

Lora-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Lora a  postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini în costum de baie. Astfel, în timp ce majoritatea o lăudau pentru felul în care arată, o  internaută a insinuat că ar avea burtică de gravidă.

„Burtica ,burtică,când voi fi mămică?”, a scris aceasta, iar Lora a părut destul de deranjată de acest comentariu și  a răspuns imediat: „Poftim?”, lăsând de înțeles că este exclusă o sarcină.