Întâi de toate, artista în vârstă de 40 de ani a dezvăluit dacă este sau nu însarcinată.

Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 8 ani alături de Ionuț Ghenu. Se cunosc însă de 10 și tot de atunci sunt prieteni și lucrează împreună. Cei doi se bucură de relația solidă, bazată pe încredere pe care au construit-o de-a lungul timpului, iar întrebările referitoare la nuntă și la momentul în care aceștia vor deveni părinți sunt pe buzele tuturor.

În urma unei fotografii publicate de artistă pe contul său de Instagram, fanii au reacționat și au apărut în mediul online numeroase zvonuri despre o posibilă sarcină. De asemenea, vedeta a primit mesaje din partea urmăritorilor săi în care era felicitată pentru sarcină.

Invitată în cadrul unui podcast, Lora a fost întrebată dacă este însărcinată, după apariția acestui subiect controversat.

’’Nu. De ce? Nici balonată măcar nu sunt ca să întrebi asta. Am și slăbit foarte tare. Sunt grasă? Am burta mare?(…)

Mi-e frică, am planuri, am chestii de făcut. Nu neapărat că o să îmi oprească planurile, dar o să le schimbe, o să îmi schimbe puțin prioritățile”, a declarat ea în cadrul podcastului „VORBA LU’ JORGE”.

Ulterior, a vorbit în sfârșit despre dorința ei și a partenerului ei de a deveni părinți.

”Ne dorim, dacă universul vrea pentru noi asta. Sunt oameni care au asta în destinul lor și oameni care nu.

Într-un fel sau altul poți să ai copii, dacă nu se întâmplă într-un fel, se întâmplă în altul. Eu nu cred că noi suntem pe planeta asta construiți să iubim doar ce iese din noi”, a mai spus Lora.

‘’Suntem amanți, pentru că nu suntem căsătoriți!’’

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din țara noastră. Deși în prezent trăiesc o frumoasă poveste de iubire și par făcuți unul pentru altul, începutul relației nu a fost unul ușor. Artista a fost victima unor zvonuri care o acuzau că a distrus relația Doiniței Oancea.

Invitați în cadrul podcastului realizat de Jorge, cei doi au decis să pună capăt zvonurilor și să ofere publicului adevărul despre relația lor. Întrebați dacă au fost amanți, cei doi au oferit un răspuns pe măsură, iar vedeta a subliniat faptul că încă trăiesc în concubinaj, pentru că nu s-au căsătorit.

’’Suntem de 8 ani împreună, de 10 ani suntem prieteni și de 10 ani lucrăm împreună, ceea ce face relația noastră interesantă și câteodată grea și câteodată ideală.

Suntem amanți, pentru că nu suntem căsătoriți! Nu am fost amanți, Doamne ferește! Știu că așa s-a spus. Ar fi fost interesant. Să știi că mi-a fost ciudă puțin. Îți vine așa să te răzbuni, așa, să te gândești că dacă tot ești acuzat de lucruri înainte să le faci, hai să le faci și după aia să fie mai simplu”, a mai spus Lora.

Lora: ’’Noi am fost abuzați colectiv’’

Lora a mărturisit că relația dintre cei doi s-a consolidat în urma răutăților apărute din partea oamenilor și a momentelor dificile prin care au trecut. Artista a mărturisit că deși între ea și Ionuț Ghenu era la acel moment doar o relație de prietenie, cei doi au fost ”abuzați” și acuzați de infidelitate.

Pentru a putea traversa acea perioadă dificilă, Lora a precizat că cel mai mare sprijin l-au avut din partea mamei sale și a familiei lui Ionuț Ghenu.

Totodată, artista a vorbit despre momentul în care mama acesteia s-a stins din viață și despre sprijinul pe care i l-a oferit Ionuț Ghenu în acea perioadă dificilă.

Ea și Ghenu au fost infirmierii mamei ei

’’Ghenu nu a fost lângă mine ca suport moral și atât, ci a fost fizic lângă mine. Noi am fost și infirmieri. Eu, cu Ionuț și cu fratele meu am transformat living-ul apartamentului mamei mele în spital, în salon. Ionuț a cumpărat pat special de spital, saltea anti-escare.

Făceam cu schimbul. Citeam absolut tot ce înseamnă îngrijiri paliative și am învățat în perioada aia ce înseamnă îngrijirile paliative.

A fost o perioadă foarte grea în care medicul ei pur și simplu nu mi-a mai răspuns la telefon. Am avut șoc după șoc. M-a afectat pe multe planuri perioada aia.

Dar tu îți dai seama să ai un om pe care te poți baza? Care să nu fugă la greu? Putea să zică altceva, putea să se sustragă, mai ales că e o chestie intimă. Mama era o femeie care l-a iubit foarte mult, care s-a rugat pentru el, care s-a rugat pentru amândoi să fim bine, care a suferit foarte tare.

Fără să fie împreună cu mine era scandal la televizor, în care eram acuzați că suntem împreună. Mamă, ce acuză! Dar eu eram deja liberă și el la fel. Tot nu eram împreună, dar vorbea și cu mama lui. Ne-a băgat puțin în ședință. A reușit să-și țină suferința ei departe.

Cum răspunde Lora acuzațiilor conform cărora a ”spart” o familie: ”S-a întâmplat un abuz!”

Noi am fost abuzați colectiv să zic așa. E o chestie care ar trebui… Eu de abia aștept să devină ilegală. Abuzul colectiv. Faptul că trăim într-o lume în care, dacă nu e de acord cu viața ta privată și cu alegerile pe care tu le faci și cu greșelile pe care din punctul lor de vedere tu le faci, ei te amenința cu moartea, îți amenință integritatea, cariera. (…)

Am avut un partener cu care să pot să traiesc toate lucrurile astea, un prieten, pentru că înainte de toate, ceea ce noi am reușit a fost să ne scoatem din friend zone și să ne ducem la un următor nivel și habar n-am, dar e posibil că dacă nu ne-am fi enervat foarte tare, să nu ne fi văzut niciodată cu alți ochi și să fi rămas prieteni și atât și colaboratori. Dar nimic nu este întâmplător pe lumea asta. Poate că de o explozie din asta a fost nevoie că noi să fim împreună”, a mărturisit Lora în cadrul podcastului.

Vezi și De fapt de asta nu se mărită Lora cu partenerul ei, Ionuț Ghenu: ”Ce va fi, va fi şi trebuie respectate toate lecțiile” Declarațiile neașteptate ale cântăreței