Prezentatoarea de la Vorbește lumea a mărturisit recent într-un interviu că-și dorește să se mărite, dar consideră că nu este nevoie de o hârtie care să ateste relația ei cu Ionuț.

„Se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”, a declarat Lora pentru OK! Magazine.

Lora a mărturisit că a învățat să se bucure de prezent și că acum nu-și mai face atâtea planuri.

“Am înţeles că fiecare lucru se întâmplă cu un scop şi la momentul potrivit. Aşa că asta m-a ajutat să îmi pun ordine în gânduri şi să nu mai pun la fel de multă presiune pe mine şi pe ceea ce fac. Cât despre un copil… se va întâmpla. Atunci când este scris. Oricând va fi, suntem pregătiţi şi sunt sigură că vom fi nişte părinţi buni”, a mai spus artista potrivit sursei menționate mai sus.

Vedeta a dezvăluit că are în plan o nouă afacere cu fratele ei, de care este tare entuziasmată. Pe lângă afacere, Lora visează și să găsească terenul perfect pentru că își dorește foarte mult să se mute în casa visurilor ei.

Lora a mai fost căsătorită timp de doi ani cu actorul Dan Badea. Cei doi au divorțat în octombrie 2014. Imediat după divorţ a fost acuzată că şi-ar fi înşelat soţul cu impresarul ei Ionuţ Ghenu, fostul iubit al Doiniţei Oancea, și bun prieten cu Dan Badea.

Ei au avut de înfruntat o lume întreagă, după ce Doiniţa Oancea a acuzat-o pe vedetă că i-ar fi furat iubitul şi că s-a prefacut că îi este prietena. Însă, cei doi au reușit să treacă peste toate împreună și par mai fericiți ca oricând.

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Alina Vîlcu: ”Spațiile pe care le creez spun povești”

Ioana Simion și Ilie Năstase nu mai divorțează! Primele declarații ale brunetei