Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 7 ani. Chiar dacă artista a trecut printr-o perioadă foarte grea în 2014, când era nevoită să depășească momente de cumpănă în căsnicia de la vremea aceea, acum totul e de domeniul trecutului, iar cântăreața va fi condusă din nou spre altar, cu câteva condiții.

Recent, artista a dezvăluit ce nu ar putea să-i ierte niciodată iubitului său.

„Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna. Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri”, a declarat Lora pentru Click.

Lora: „Ce sens are dreptatea ta, dacă omul iubit plânge?”

„Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de undă și e ok. Când omul de lângă tine e încărcat și nervos e bine să eviți discuțiile în contradictoriu și să nu adaugi presiune. Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită.

Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate. Ce sens are dreptatea ta, dacă omul iubit plânge?”, a mai adăugat artista.

iar-a-amanat-nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

A amânat nunta din nou

Lora și Ionuț Ghenu anunțaseră că se vor căsători anul acesta. Acum, artista a declarat că au amânat din nou marele eveniment din cauza războiului.

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vreau să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora, pentru Click!.

Cine vrea să îi cânte la nuntă și unde va avea loc marele eveniment

Invitată în podcastul „Lucruri Simple” cu Horia Brenciu, Lora a dezvăluit și ce artiști ar vrea să-i cânte la marele eveniment.

„Mi-aș dori foarte tare să-mi vină Zdop și Zdup la nuntă. Eu îl iubesc pe Roman. Am avut o petrecere la casa noastră de discuri, la Universal Music, unde am consumat „suc de struguri” și, la un moment dat, au cântat cei de la Zdop și Zdup și când i-am văzut pe scenă, m-am dus în fața scenei singură și mi-am înfipt tocurile în pământ, în fața scenei, ca să nu mă dezechilibrez… eram bine. După ce și-au terminat concertul, i-am urmărit ca să fac poze cu ei.

Îmi doresc mulă lume să-mi cânte la nuntă. Dacă aș alege un artist internațional ar fi Ed Sheeran.”, a dezvăluit Lora, în podcastul lui Horia Brenciu.

Cât despre locul în care și-ar dori să se desfășoare marele eveniment, Lora a mărturisit că ar dori să fie pe lângă Craiova, într-o locație de vis.

„Vreau să-mi fac nunta pe lângă Craiova. E o super cramă acolo.” , a continuat aceasta.

Vezi și Lora a făcut marele anunț pe care fanii îl așteptau de 7 ani! Felicitări!

Citește și:

Cine a ajutat-o pe Alina Sorescu în decizia ei de a divorța: ”M-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe”

Luana Ibacka, secretul unei siluete de invidiat la 55 de ani. Cum reușește să se mențină fosta soție a lui Cabral: „Rețetă pentru topit burta…”