Sigur, i-a urat și față în față ”La mulți ani”, dar a ținut ca și fanii săi să vadă cât de mult îl iubește.

„Îi spun pisic pentru că face nişte gafe cu o inconştienţă şi inocenţă specifice puilor de pisică. E curios şi sociabil… şi sufletul lui bun cântăreşte mai mult decât păcatele.

Când simte că sunt în pericol se transformă în urs şi nu e bine să-i faci o nedreptate sau să îl dezămageşti… suferă ca un câine şi fiecare oftat sau lacrimă e bilă neagră în carnetul Universului celor care l-au rănit. Pentru că îl iubesc eu dar îl iubeşte Dumnezeu mai mult.

Îi văd candoarea şi lumina, îi simt energia şi inima, câteodată îi aud gândurile şi îl iubesc aşa. Cu tot ceea ce ştiu, simt, văd, cu tot ceea ce sunt şi nu sunt în acord. Cu toate motivele pe care le am şi toate cele pe care nu le am…”, a scris plină de emoție Lora.

Cântăreața a încheiat un mariaj și și-a găsit în sfârșit fericirea în brațele altui bărbat.

„Ne-a trecut viaţa asta prin atât de multe bune şi rele dar am făcut noi cumva şi am rămas împreună. Mă bucur că împart inima mea cu tine.”, a mai scris Lora, care se află în izolare în Bali împreună cu iubitul său, așteptând reluarea zborurilor.

Deși formează un cuplu închegat, Lora și Ionuț nu au gânduri de căsătorie. Pur și simplu pentru ei acest pas nu reprezintă o prioritate, a declarat ea în mai multe rânduri.

Vezi și Izolată în Bali de trei săptămâni, Lora are din nou probleme: „Vom rămâne fără curent electric… pe întuneric, fără mâncare!”

Citește și: