Toți cei care o iubesc pe artistă așteptau evenimentul de 7 ani. Ionuț Ghenu și partenera sa celebră și-au dorit să facă acest pas în urmă cu câțiva ani, dar ceva a fost mereu în calea lor. Cei doi amorezi au oferit recent mai multe detalii despre ceea ce urmează în viața lor. Cel care i-a dat de gol este nu mai puțin faimosul Horia Brenciu, care a stat de vorbă cu cântăreața recent.

Toată lumea se întreba de ce nu se mărită Lora. Iată că a venit momentul. Blondina urmează să se căsătorească cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, după șapte ani de relație. Cei doi aveau în gând să își unească destinele, dar pandemia de COVID-19 i-a împiedicat.

Marele anunț a fost făcut de Horia Brenciu, prieten cu fostul jurat de la Next Star. Artista va veni în cadrul podcast-ului său să dea mai multe detalii despre dată și locul unde se va desfășura marele eveniment.

Fostul jurat de la Vocea României a scris pe Facebook că artista și iubitul ei au decis să devină într-un final soț și soție. Cei doi vor fi invitați în episodul de luni, unde vor vorbi despre fericitul eveniment.

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare.

,,Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele și am avut un scop comun”

Recent, Lora sublinia că anul acesta se împlinesc 7 ani de când ea și Ionuț s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt. Artista a mărturisit că în tot timpul acesta s-au iubit, și-au acceptat și bune și rele și au avut un scop comun.

,,Anul ăsta împlinim 7 ani de relație ,,non-stop.” Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele și am avut un scop comun. Cât veți avea un scop, un ideal comun, veți fi meniți să fiți împreună”, a scris Lora pe rețelele de socializare.

Lora a vorbit, după începerea crizei sanitare, că pași în această direcție, a nunții, au existat și că ambii și-au dorit acest lucru, doar că nu a fost timpul potrivit. Cel mai probabil vedetele se gândeau la o petrecere unde toți cei dragi pot fi invitați, astfel că au fost nevoiți să aștepte ca lucrurile să se liniștească.

”Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasa. Suntem ca cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează”, declara Lora la Antena Stars.

Vezi și Ce intervenții estetice are Lora. Pe una a repetat-o de 4 ori!

Citește și:

Cum arată iubita lui Pepe cu burtica de gravidă. Chiar artistul a pozat-o. Ce a ieșit e adorabil!

Prima reacție a lui Bruce Willis după anunțul privind problemele sale de sănătate