Lora a povestit că joi a lipsit din emisiune pentru că s-a simțit foarte rău după ce a făcut rapelul vaccinului împotriva Covid. Ea a avut reacții adverse destul de puternice, a avut dureri de cap și musculare și febră.

„Marți am avut rapelul, la vaccinul Moderna, cu care am fost vaccniată în etapa 2 de vaccinare, unde itnră și Media TV, Radio, TV, curierii. Asta ca să nu avem discuții că de ce te-ai vaccinat tu, că eu nu am putut să-l vaccinez pe tatăl meu care are 75-80 de ani. (…) Mi-am făcut rapelul. Am fost foarte fericită. (…) Am ajuns acasă și prima dată m-a luat somnul, dar nu știam dacă este de la frică. M-am trezit a doua zi de dimineață, miercuri, cu o energie super bună. În timpul emisiunii m-a luat așa o chestie. Eram cu o stare de leșin, amețită și nu puteam să păstrez imaginea. Am ajuns acasă, m-am descălțat și am adormit pe canapea. M-am trezit seara pe la ora 10. M-am trezit cu migrene, febră 38, dar eu simțeam că ard mai tare”, a povestit Lora pe rețelele de socializare.

Lora a mai povestit că pe lângă amețeli și starea de leșin și febră, ea avut și dureri puternice de cap, dar și musculare.

161784546_4437433742940701_2975705411438356534_o-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Mă ustura carnea și nu puteam să mă ridic. Dacă mă ridicam, simțeam că îmi cade capul, eu care nu am niciodată dureri de cap. Pentru mine durerea de cap a fost anormală.(..) Am avut aceste simptome după rapel, le-am considerat normale, însă am rămas acasă. M-am trezit a doua zi crezând că sunt bine. Eram puțin transpirată, m-am ridicat în fund pe pat, așteptam să văd dacă mi se întâmplă ceva. Când m-am ridicat să mă duc la baie eram beată fără să fiu beată. M-am ținut de pereți și am confirmat echipei că nu pot să ajung la emisiune”, a spus Lora pe rețelele de socializare.

Citește și:

Mirela Vaida, atacată, în timpul emisiunii Acces Direct

Fotografii de colecție! Tu știi ce soție frumoasă are medicul Valeriu Gheorghiță? Iată cum s-au cunoscut cei doi