Lora a avut parte de o zi cu ghiniom, joi, pe 13 mai, iar Cove a povestit în emisiunea de astăzi de ce colega lui întârzie, mărturisind că artista a fost nevoită să meargă la urgență.

Ziua de 13 i-a adus, într-adevăr, ghinion frumoasei Lora. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a lipsit în primele momente ale emisiunii, lucru care i-a panicat pe telespectatorii ei fideli.

Cove a fost cel care a făcut anunțul care a încrețit frunțile admiratorilor celebrei cântărețe. Se pare că Lora s-a accidentat grav la picior, în timpul unui antrenament la sala de forță.

„Buna mea colega Lora era într-o tensiune, era agitată. Spre seară, când savuram o cană cu ceai, vestea a venit ca un trăsnet. Lora, sportul nu e pentru toată lumea. Stai cuminte, nu te băga. S-a dus, ce a vrut să facă? Să fie micuța Jackie Chan, să fie karatistă? Și ce a ieșit? Noroc că avem colegi care să o ajute. Ce ai făcut, Lorico?”, a declarat Cove la Vorbește Lumea, în timp ce Lora era ajutată de câțiva colegi de platou să ajungă pe scenă.

„Dragilor, am o veste bună și una rea! (…)…mi-am fisurat laba piciorului”, a scris Lora pe facebook.

Lora-are-piciorul-in-ghipsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

După ce a plecat, ieri, de la emisiune, Lora s-a accidentat la un antrenament la sală, în timp ce se filma pentru un videoclip. Pentru că nu și-a dat seama de câtă forță fizică are, artista s-a lovit la picior, când a dat cu laba piciorului într-o pernă de antrenament, fisurându-și o bucățică din os. Vedeta poartă, momentan, o orteză și speră să nu fie nevoie să ajungă la operație. Dialogul dintre Lora și Cove a fost, însă, unul savuros.

Lora: „ Am piciorul în ghips, după emisiune am avut de filmat un material cu arte marțiale. M-am gândit că de când n-am mai dat eu un pumn? La antrenament, zic, pe încălzire. Eu am avut tibia și peroneul rupte, în trecut. Am dat cu laba piciorului în marginea unei perne de la antrenament. Am zis „au!”. Am alergat, m-am trântit, după ce s-a terminat și s-a dus adrenalina, mi-am dat seama că e ceva serios. Am fisură și sper să nu fie nevoie de operație.”

Cove: „Ți-am zis că, după o vârstă, anumite activități sportive e bine să le amâni. Ai dat atât de tare încât ți-ai rupt piciorul singură?”

Lora: „L-am fisurat, da, o bucățică din os. Trebuie să mănânc câte puțin din toate acum.”, a povestit Lora în timpul emisiunii de astăzi, moment care a fost urcat și pe contul ei de Instagram.