Așa cum este și firesc, toată lumea e foarte curioasă în ceea ce-l privește pe logodnicul ei. Despre acesta s-a aflat recent că ar fi făcut pușcărie acum aproape 15 ani pentru infracțiuni financiare. Din fericire, însă, a fost achitat de toate acuzațiile.

Fabio Cali, bărbatul de orgine italiană cu care Ramona Bădescu urmează să se căsătoarească în curând, a făcut pușcărie în urmă cu aproape 15 ani, la Roma. Bancherul a fost atunci acuzat de infracțiuni financiare, iar alături de alte 18 persoane a fost anchetat luni bune.

În vârstă de 53 de ani acum, bărbatul își amintește cu stângere de inimă de perioada în care a stat în arest preventiv.

În anul 2007, procurorii italieni au decis să îl aresteze preventiv pe Fabio Cali, fiind trimis la penitenciarul Regina Coeli din Roma. Abia după 6 ani logodnicul actriței a fost achitat de acuzații, descoperindu-se că tranzacțiile efectuate și considerate suspecte erau, în realitate, „investiții legale și normale, fără o natură ilicită”, aprobate chiar de către conducerea Băncii din Roma. Cu alte cuvinte, a trăit o traumă fără a avea vreo vină.

Logodnicul Ramonei Bădescu, despre viața în cea mai periculoasă și veche închisoare din Italia

Despre condițiile din închisoare, Fabio Cali a vorbit cu greu, amintindu-și cât de dificil i-a fost traiul într-o celulă alături de alte 7 persoane, fără grup sanitar individual sau o zonă de gătit ferită de microbi.

„Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați alături de alți 7 deținuți. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit, fără posibilitatea de a face un duș în fiecare zi, nici măcar vara”, a povestit Fabio Cali pentru publicația informazione.it.

Bancherul a fost întrebat și cum s-a înțeles cu ceilalți deținuți pe perioada arestului preventiv, fiind totuși vorba despre cea mai periculoasă și veche închisoare din Italia. Surprinzător, Fabio Cali nu a avut probleme cu partenerii săi de celulă. Dar traiul acolo nu poate fi uitat niciodată.

„Au fost relații civilizate, chiar și gardienii erau destul de apropiați de deținuți pentru că sufereau și ei din cauza acelorlași probleme pe care le aveau aceștia și nu aveau cum să-i ajute.

Penitenciarul Regina Coeli, care este folosit de multe ori ca arest preventiv, ”oferă” condiții extrem de grele. Deținuții rămân în celule 22 de ore pe zi, nu există nici o activitate pentru ei, iar celulele sunt supra-aglomerate.(…) Am suferit pagube morale, atât eu cât și familia mea. Toate bunurile mele au fost sechestrate, ulterior le-am primit înapoi”, a mai povestit Fabio Cali.

Acum, Fabio Cali nu mai are niciun fel de problșeme cu legea și se poate bucura din plin de iubirea pe care o trăiește alături de celebra româncă. Cei doi formează un cuplu de câțiva ani și au împreună și un băiețel în vârstă de doi anișori. Din păcate, micuțul, pe nume Ignazio Sakvo Cali, nu a putut fi botezat din cauza pandemiei, însă actrița a anunțat că dorește ca evenimentul să aibă loc cât mai curând, iar în aceeași zi ar vrea să facă și nunta cu iubitul ei.

Vezi și Ramona Bădescu se pregătește de nuntă. Cine e bărbatul cu care va merge la altar?

Citește și:

Și-au spus „Adio”! Phoebe Dynevor și Pete Davidson s-au despărțit după doar 5 luni de relație

Îl recunoști? Acum e un cântăreț celebru și tată mândru, dar iată cum arăta ”Poza de profil din 89’”