Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a fost prinsă pe picior greșit, zilele trecute, când a ieșit în public, în Birmingham, cu un detaliu care i-a scăpat atât ei, cât și consilierilor ei de imagine. Un detaliu care ar fi trebuit îndepărtat după cumpărarea taiorului alb cu bleumarin, marca J. Crew, de 298 de dolari.

Meghan Markle greseala vestimentaraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Concret, e vorba despre un ”X” cusut în partea de jos a taiorului, în spate, care să țină șlițul închis. Acesta ar fi trebuit îndepărtat după cumpărarea piesei vestimentare, pentru ca taiorul să se așeze bine și să-i permită celei care îl poartă să se miște în voie. Acest ”X” nu a permis șlițului să se deschidă, neoferind deloc libertate de mișcare.

Detaliul nu a trecut neobservat mai ales atunci când viitoarea ducesă s-a aplecat să stea de vorbă cu mai mulți copii.

Britanicii sunt însă prea îndrăgostiți de americancă, așa că au iertat-o. În plus, în ciuda acestei scăpări, Meghan se descurcă excelent la vizitele oficiale, semn că ține cont ”la virgulă” de lecțiile de etichetă primite. În prezent, Meghan, care în 19 mai se va căsători cu prințul Harry, ia lecții de etichetă, protocol și chiar de autoapărare. Și se descurcă perfect, scrie presa britanică.

Foto: Hepta/NorthFoto

Vezi și Ce avere are logodnica lui Harry, Meghan Markle? Iată și cu cât vine prințul de acasă

Citește și: