Conform presei britanice, fosta actriță din ”Suits” e școlită în ceea ce privește manierele la masă, cum să se îmbrace cu gust și confom noului ei statut, cum să socializeze cu diplomații străini și chiar cum să coboare din mașină cu ”grație regală”.

”Trebuie să fie capabilă să deosebească un cuțit de pește de unul pentru unt, să știe să mănânce fructe de mare, să soarbă corect supa și tot așa”, a povestit o sursă.

Și e normal să fie așa, din moment ce peste 12 săptămâni toți ochii vor fi pe ea.

Se lucrează la accentul ei, ”prea american”

În plus, Meghan ia lecții de dicție. Un profesor încearcă să-i domolească accentul american și să i-l inoculeze pe cel britanic. Acesta aspect este foarte important, mai cu seamă că Meghan, în vârstă de 36 de ani, va susține un discurs.

Între timp, apar și noi detalii legate de nunta celor doi, din 19 mai. Cei doi se vor căsători la Capela Sf. George, aflată la Castelul Windsor, la ora 12.00.

Capela găzduiește circa 800 de oameni, așa că atmosfera va fi mai intimă decât la nunta lui William cu Kate, din Westminster Abbey.

O oră mai târziu, vor putea fi admirați în caleașca regală, care va merge pe Castle Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la Castelul Windsor.

Va urma o masă festivă, iar seara prințul Charles va ține o ceremonie privată în cinstea lui Harry și Meghan, la care vor lua parte familia și prietenii apropiați.

Familia regală va fi cea care va plăti pentru nuntă, inclusiv pentru ceremonie, muzică, flori și masă.

Înainte de nuntă, Meghan Markle va fi botezată la Biserica Anglicană.

În ziua nunții, niciun avion nu va avea voie să zboare pe deasupra Castelului Windsor. Deși, oficial, au fost invocate motive care țin de ”siguranță și securitate”, surse de la palat au spus că ar fi păcat ca nuntașii să nu audă jurămintele celor doi, din cauza avioanelor care decolează de pe aeroportul Heathrow.

Foto: Hepta

Vezi și Au fost aleși actorii care îi vor întruchipa pe Meghan Markle și prințul Harry în filmul care se face despre povestea lor de iubire. Seamănă cu ei?

Citește și: