Are 33 de ani, o avere estimată la 10 milioane de dolari (potrivit presei), bani făcuți din muzică și o mulțime de premii câștigate, printre care 3 Grammy-uri, un Rolling Stone’s International Music Award șiunBillboard Music Award.

Lizzo looks stunning stepping out with a masked man for Valentine’s Day!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Sparge tiparele

Șochează deseori cu atitudinea sa noncoformistă, cu ținutele alese și cu declarațiile controversate, așa cum a fost la începutul acestui an când a postat un filmuleț pe pagina sa de Instagram în care, îmbrăcată sumar și-a expus formele generoase, dansând senzual .

În dreptul acestuia, Lizzo scria ”M-am îngrășat. Arăt al naibii de BINE”. Totul după ce, artista, care reușise să ajungă la 118 kilograme de la 140, în urma unei diete detox, câștigase din nou câteva kilograme în plus.

Cine e Lizzo

Artista, al cărei nume adevărat este Melissa Viviane Jefferson, este cântăreață, compozitoare și prezentatoare TV.

Născută în Detroit, Michigan și crescută în Texas, Lizzo a început să cânte încă din adolescență. La doar 14 ani, a format o trupă rap numită „Cornrow Clique.”

Primul album solo a lui Lizzo, intitulat „Lizzobangers”, a fost lansat în 2013 și a fost un succes, cel care practic i-a deschis calea spre celebritate.

Susținătorea mișcării „Body positivity

Însă Lizzo nu s-a încadrat nici măcar la începutul carierei în șabloanele „trupului perfect”.

Mereu cu forme rubensiene, ea a fost una dintre cele mai vocale celebrități susținătoare ale curentului „Body positivity”.

Mișcarea a apărut în urmă mai bine de 10 ani și a suținut ideea că toată lumea ar trebui să-și accepte și să-și iubească corpul așa cum este el, indiferent dacă îndeplinește sau nu standardele de frumusețe impuse de societate.

Și chiar dacă s-a numărat printre pionierii acestei mișcării alături de Rihanna, Ashley Graham și Tess Holliday, acum Lizzo și-a schimbat într-o anumită măsură atitudinea.

Mai precis artista susține că „body positivity” a fost o mișcare comercializată și însușită până la punctul în care era pur și simplu cool, dar nu mai este cazul să nu promoveze transformarea.

„Cred că este o atitudine leneșă să spun că am o imagine pozitivă asupra corpului meu în acest moment”, a declarat ea recent pentru Vogue.

„Este ușor. Aș vrea să am un corp încadrat în normele sociale. Vreau să-mi normalizez corpul.”, mai adăugat Lizzo.

Citește și: Soțul ei are o avere estimată la peste 100 de milioane de dolari, însă Keely Shaye Smith cară sacoșele ca orice gosopodină

xKelly Osbourne a luat din nou în greutate. Cum a fost surprinsă vedeta după luni întregi în care nu a mai fost văzută