„Greșeala vieții mele a fost că am fost mereu sincer la televizor. Toate poveștile mele de dragoste au fost frumoase, una mai frumoasă ca alta, dar iubirile sunt diferite. Pe fiecare om îl iubești altfel. Eu am ajuns la o vârstă în care mi-am dat seama că am fost mare prost că am fost atât de sincer pe la 30 de ani, la televizor. Trebuia să păstrez pentru mine ce am gândit și ce am simțit. Am fost un tânăr rătăcit…”, a spus Liviu.

26238857_1675030162518705_7604276911901184039_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Botezul micuței va avea loc la sfârșitul primăverii

Liviu a recunoscut că nu a mai ieșit în club de un an și jumătate și preferă să stea acasă și să-și cheme prietenii la el la un grătar. În plus, acesta a vorbit și despre familia lui, dar și despre cele două fete ale lui superbe, fără să spună ce planuri de viitor are alături de iubita lui, Anda Călin, precizând că el a fost însurat doar o singură dată și că unele lucruri nu le mai poate face din nou. Astfel, el a lăsat de înțeles că spune pas căsătoriei, deși lucrurile între el și iubita lui, manechinul Anda Călin, merg perfect, iar cei doi chiar par foarte fericiți împreună. Mai mult, ei se pregătesc pentru botezul micuței Anastasia Maria, care va avea loc la finalul primăverii.

 

„Familia mea este familia mea, iar fetele mele sunt cele mai frumoase. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o fetiță foarte cuminte. Nu știu că e trează, nu știu când doarme, eu n-am știut de colici, n-am știu nimic. Avem un copil minunat”, a adăugat Liviu.

Vârciu este un tătic foarte dedicat. Acesta postează non-stop imagini pe rețelele de socializare cu cele două fete ale lui, despre care spune că sunt comorile lui. Mai mult, el se pozează în timp ce doarme, alături de fetița cea mică, când se joacă cu ea și chiar când merge cu micuța la cumpărături.

Citește și: