Liviu Vârciu a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că va fi din nou tătic și mai au puțin până când el și iubita lui, Anda Călin, vor deveni părinți.

Cu toate acestea, brunetei pare să-i priască de minune noua ipostază de graviduță și postează pe contul ei de Instagram imagini extrem de sexy cu ea cu burticuța la vedere. Anda este superbă și fanii ei de pe rețeaua de socializare o laudă pentru tonusul de invidiat și pentru felul în care arată.

Anda si Liviu VârciuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Kate Middleton a șocat pe toată lumea cu decizia ei neașteptată. Ce se va întâmpla la nașterea celui de-al treilea ei copil

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de la începutul acestui an

Liviu și Anda Călin formează un cuplu de la începutul acestui an și nu au pierdut deloc timpul. Artistul a dezvăluit în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1, că ei vor avea o fetiță.

„E fetiță. Sunt foarte fericit, împlinit! Eu mi-am dorit copii foarte mulți. Oricum nu mă opresc până nu fac băiat. Sunt convins cu Dumnezeu are simțul umorului dezvoltat. Da, ce am aflat până acum, 70% șanse sunt ca cea din pântec să fie fetiță. Sper să semene cu bunicii. Să se arunce spre bunica mea”, a declarat Liviu Vârciu.

„Nu a fost o greșeală… Nu a fost nicio greșeală, eu mi-am dorit încă un copil. Nu știu ce om care află vestea că e părinte nu e fericit. Fata cu care sunt e o fată înțelegătoare. Cu mine chiar îți trebuie răbdare. Sunt împlinit din punctul ăsta de vedere”, a mai spus artistul, care însă nu a precizat că ar avea planuri de căsătorie. Cu toate acestea, Anda își postează frecvent imagini cu ea în rochițe albe și o prind de minune, pesemne, va fi o mireasă foarte frumoasă.

Citește și: