Îndrăgitul artist și-a sărbătorit ziua de naștere în weekend, iar Anda Călin a profitat de ocazie pentru a-I spune cât de mult îl iubește. „La mulţi ani, iubitule tătic. Te iubim până la cer şi înapoi”, a scris mama fetiţei celei mici a lui Liviu Vârciu pe Instagram, la o imagine pusă pe Instastory, în care apar amândoi, alături de fiica lor.

Astfel, aceasta lasă de înțeles că cei doi formează un cuplu foarte puternic. Mai mult, și bunul lor prieten Andrei Ștefănescu a dezvăluit că Anda și Liviu sunt foarte fericiți împreună și se înțeleg foarte bine.

Liviu Vârciu si Anda Calin, alaturi de fetita lor, Anastasia

Andrei i-a dat de gol pe cei doi în emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars, unde a vorbitdespre relaţia lui Liviu Vârciu cu mama fetiţei sale Anastasia, după ce a analizat fotografia postată de aceasta pe Instagram, alături de o urarea neașteptată.

Andrei Ștefănescu a confirmat că Liviu Vârciu și Anda sunt din nou împreună

„Ce mesaj frumos, poza este superbă. Au luat o mică pauză şi iată-i acum împreună, fericiţi şi împliniţi. Bravo, iar fetiţa este superbă. Se înţeleg foarte bine”, a spus Andrei Ştefănescu.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea pentru femei, Liviu ne-a mărturisit că cea mai mare împlinire a lui până acum sunt cele două fete ale lui, și că este de părere că în dragoste nu există reguli, iar că minciuna și prefecătoria pot strica orice relație. „În dragoste nu există reguli. Dacă e dragoste, care este cel mai mare sentiment, dacă iubești, nu ai nevoie de reguli”, ne-a declarant Vârciu.

Minciuna și prefăcătoria (n.r. sunt principalele greșeli pe care le fac partenerii într-o relație). Mint, se prefac că sunt ceea ce sunt și nu sunt, ceea ce e o mare tâmpenie, pentru că te poți preface o lună –două și după aceea îți dai arama pe față. „Teatrul’ în relație. Dacă oamenii ar fi corecți de la început, nu s-ar mai ajunge la divorț sau la alte lucruri”, a mai precizat artistul.

Liviu Vârciu a anunțat, la începutul lunii iulie,  într-un mesaj pe rețelele de socializare că el și Anda s-au despărțit, deși abia deveniseră părinți în toamna anului trecut.

„Dragi prieteni, așa cum mă știți, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț că eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știți și voi cum e viață: uneori, pur și simplu, oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună . Vă pup și vă iubesc!’,  a declarat Liviu Vârciu, însă cei doi au reușit să-și salveze relația.

Citește și: