Vedeta TV a postat recent o fotografie, în care apare încadrat de doi prieteni, vedete și ele, cu noua frizură.

 

View this post on Instagram

 

@zapadaceaisidragoste Lasă ca îmi creste mie parul!

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu) on

Fanii, dar mai ales fanele, îi trimit bezele, inimioare și îl asigură că noua frizură e ”super cool”. ”Liviu, ești mortal!”, îi scrie altcineva.

Dar Liviu nu e foarte încântat. ”Lasă că îmi crește mie părul!”, scrie el lângă poza în care apare alături de doi actori. Toți trei fac parte din distribuția unui film, o comedie care se anunță savuroasă: ”Zăpadă, ceai și dragoste”.

”Nu îţi imaginezi că esti undeva la munte, iarna, cu un ceai în mână şi cu o fată frumoasă langa tine cand spui vorbele astea? Sau cu un baiat. Trei hoţi mici sunt puşi de un mare patron de cazino şi de hotel, să jefuiască o bancă unde se află un diamant foarte valoros. Şi ca să facă treaba asta trebuie sa îi scoata din puşcărie. Undeva în Rusia zilelor noastre, s-a inventat un lichid de teleportare. Cu acest lichid de teleportare pe care l-a cumparat acest mare boss, vor evada cei trei hoti, doar că între timp i-a indoit apa aia de teleportare şi cumva va trebui sa jefuiasca banca unde se afla seiful intr-un mod classic” – așa este vândut filmul în care poate fi văzut, prinbtre alții, Liviu Vârciu.

Dacă pentru alții această perioadă a părut a fi una de așteptare, prea calmă pentru multe gusturi, Liviu Vârciu a fost foarte ocupat. Recent, acesta a devenit din nou tată, așa că trece prin una dintre cele mai pline perioade din viața sa.

Citește și: