Artistul a ținut totul secret și abia după ce s-a aflat că acesta este din nou tătic, Liviu a confirmat marți seară, publicând prima imagine cu micuța, dar și prima declarație legată de naștere acesteia. „Nu pot explica în cuvinte sentimentul!”, a spus Vârciu, la poza cu fetița lui, pe care o ține de mână. Anda Călin a adus pe lume luni o fetiță perfect sănătoasă care a primit nota zece la naștere din partea medicilor.  Astfel, iubita artistului a devenit pentru prima dată mamă,  în timp ce vedeta de la Antena 1 este deja obişnuită cu statutul de părinte,  având o fetiţă de 15 ani superbă , Carmina,  dintr-o relaţie anterioară cu Amy Teiceanu.

 

 

„Un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Sunt fericit că acum am două fete frumoase. Bebeluşa este sănătoasă, a primit nota 10. Mămica este şi ea bine, sănătoasă. Sunt fericit şi vreau să îmi trăiesc bucuria departe de ochii lumii. Am învaţat şi eu de la viaţă ca e mai bine aşa. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje. Le doresc tuturor să aiba parte în viaţă de bucurii aşa cum am eu”, a spus Liviu Vârciu  pentru spynews.ro.

Cei doi părinţi au făcut pregătiri speciale pentru venirea pe lume a micuţei şi urmează ca în câteva zile să fie externată din clinica privată din Bucureşti. Mai mult, Vârciu a publicat  pe facebook în urmă cu câteva zile, un video, în care apare cu Carmina prin magazine pentru a face ultimile cumpărături pentru venirea surioarei.

Citește și: Kate Middleton a șocat pe toată lumea cu decizia ei neașteptată. Ce se va întâmpla la nașterea celui de-al treilea ei copil

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de la începutul acestui an

Liviu și Anda Călin formează un cuplu de la începutul acestui an și nu au pierdut deloc timpul. Artistul a dezvăluit în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1, că ei vor avea o fetiță.

Citește și: