În această vară ești pe micile ecrane în postura de căpitan de echipă la ”Fantastic Show” (Antena 1). Consideri că ești un bun coordonator?
Normal, altfel nu mă aflam acolo. Sunt un bun căpitan de echipă și înțeleg când un coechipier de-al meu nu face față. Atunci îi sar în ajutor și merg eu “la război”.

În general ești o persoană organizată, cu obiective precise sau mai ai de lucrat la acest aspect?
N-am nici o legătură cu persoanele organizate și cu obiectivele precise. Sunt un visător, un copil răsfățat și alintat, care încă nu vrea să știe să fie organizat, matur și devreme acasă.

Andrei Ștefănescu este prietenul și rivalul tău în același timp. Cum te descurci cu această situație?
Lăsând gluma la o parte, Andrei chiar este prietenul meu. La “FANtastic Show” însă noi am crezut că va fi pentru doar o joacă, dar uneori ne-am enervat și eu, și el, destul de tare la diferite probe. Dar enervarea a ținut cât emisiunea. Bine, ne-am mai înjurat noi vreo jumătate de oră după, dar apoi ne-am împăcat (râde).

E un adversar de temut?
Da! (râde)

În această vară vei avea concediu după mulți ani și ai declarat că vei sta la Constanța. Îți vei încărca bateriile la plajă?
Sunt deja la Constanța. Am plecat imediat ce am terminat filmările. Și da, îmi voi încărca bateriile la plajă. E prima mea pauză, după cinci ani, și vreau să mă bucur foarte tare de ea.

Vei și găti? Știu că se numără printre pasiunile tale și pe mulți îi relaxează această activitate.
Nu. Am un apartament în Summerland din Mamaia Nord, unde vreau doar să mă relaxez. Să mă bucur de plajă și de mare, pentru că asta îmi încarcă bateriile.

Va veni și fiica ta, Carmina Maria (13 ani) la Constanța? Ea locuiește tot la Arad?
Nu va veni.

Ți-ar plăcea să mai ai copii?
Da. Chiar trei! Și mi-am propus ca anul viitor să fac un copil. Sunt deja pregătit psihic pentru asta. Vorbesc foarte serios. Îmi doresc să fiu înconjurat de copii.

Cât de mult se aseamănă viața pe care o ai cu cea pe care ți-o doreai?
Este foarte aproape de ceea ce-mi doream, mă încurcă însă “detaliul” numit femeia. Chiar am viața pe care mi-o doresc, din punct de vedere al carierei, dar nu reușesc să o găsesc pe acea femeie care să mă ducă în acel film frumos de dragoste pe care aș vrea să-l trăiesc.

Povestește-ne o amintire frumoasă, haioasă sau inedită despre admiratoarele care te recunosc?
În afară de faptul că m-a mușcat o fană de o ureche, probabil voia să mă mănânce, nu știu (râde), nu-mi amintesc de altă întâmplare. S-a petrecut anul trecut, undeva prin țară, unde filmam cu nea Mărin.

După vacanță ce îți dorești și ce planuri artistice ai?
O să încep filmările pentru o emisiune despre care veți afla la momentul potrivit, aș vrea să intru în studio, să înregistrez o piesă pe sufletul meu, pe care apoi să o și lansez, și vreau să-mi termin casa, care sper să fie gata până anul viitor, de ziua mea (n.r.: 17 martie).

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Ești bărbat simpatic, familist. Corect? Jumătatea ta pe unde crezi că este?
Corect. În privința jumătății, cred că este pe undeva pe Pământul ăsta. Sper să fie în zonele în care umblu eu și, într-un final, să dau de ea. Mai ales că am planuri mari.

Nu pot trăi fără…

Familie – ”În special, mama. E important să o știu acolo atunci când cad, când sunt deprimat sau dezamăgit după o relație. Ea este stâlpul care mă susține.”
Prieteni – ”Pentru că sunt dependent de ei, pentru că îmi place să-i fac să râdă, să se simtă bine.
Dumnezeu – ”De mic copil, când făceam o boacănă, mă așezam în genunchi și mă rugam să nu o încasez de la tata. Și nu luam bătaie. Se întâmpla însă asta atunci când nu mă rugam. Bunica mea m-a învățat să-i mulțumesc lui Dumnezeu, în genunchi, în fiecare zi pentru ceea ce am. Și asta fac.”

Credit foto: Antena 1 (Adrian Manolache)