La începutul lunii, actorul susținea că s-a vindecat de Covid 19, dar că a rămas cu unele sechele după boală, depistate la ficat și plămâni.

După mai multe apeluri de la cunoscuți, artistul a hotărât să le transmistă un mesaj tuturor celor preocupați de ceea ce i se întâmplă.

Din casa sa, imediat după externare, artistul a transmis fanilor săi următoarele, după externare: „Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine.

Covid nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie, sunt bine. Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc.

M-au sunat o grămadă de prieteni de-ai mei, au văzut la televizor că ”vai, cum arată Vârciu”. Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic. Mulțumesc de grijă, dar sunt bine, sunt ok”.

Duminică, în jurul prânzului, artistul a ajuns la spital și a fost pus pe perfuzii. Din fericire, starea lui s-a ameliorat rapid, iar seara a ajuns înapoi acasă.

”Am fost la spital, mi-au pus o branulă și mi-au făcut o perfuzie și uite cum arăt după perfuzie, băi nene, extraordinar, bine, am dat și 20 de milioane. Gluma e glumă, dar e groasă, nici filtrul nu mă mai ajută”, a spus prezentatorul după externare.

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram imediat după ce a ajuns la spital, duminică.