Doina a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro, cu numărul ei în care i-a luat „la mișto” pe membrii juriului Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo, , dar şi pe vedetele Antenei 1, printre care Cosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Ozana Barabancea şi Diana Munteanu, precum şi nume de la alte posturi, precum Mihaela Rădulescu, Andreea Marin şi Adrian Enache.

Doina Teodoru a spus că nu va mai participa la alt sezon

„Liviu Vârciu a început de jos și a rămas la același nivel. Îmi cer scuze lui Liviu, pentru că între timp l-am și cunoscut și e un tip super-mișto, mai ales că la pat e zero”, „Și Andreea Marin se ține bine, când se ridică de pe scaun. Are o energie nebună, se ridică, dansează, dar cred că este și de la menopauză”, au fost câteva din glumele Doinei.

„E dementă fata asta!“, a declarat Şerban Copoţ, unul dintre gazdele emisiunii iUmor. Glumele dure se pare că nu i-au deranjat pe cei trei membri ai juriului iUmor, care au trimis-o în etapa următoare: votul telespectatorilor. Din cei zece finalişti doar cinci au primit numărul maxim de „Like-uri“ din partea juriului – Ioana Roman, Mikael Szanyiel, Dima Cubreaco, Doina Teodoru şi Comedy Zebra Show –, iar actriţa Doina Teodoru a fost preferata publicului, fiind desemnată câştigătoarea iUmor.
După ce a fost declarată câștigătoare, Bendeac a fugit pe scenă și s-a pus în genunchi în fața câștigătoarei, întrebând-o dacă mai vine și sezonul următor „să-i molesteze”, însă ea a răspuns fără să stea pe gânduri: „NU”, spre dezamăgirea acestuia care a râs cel mai mult la glumele ei.