Data de 18 mai 2020 este una importantă pentru Liviu Vârciu. Atunci este născut fiul lui și al frumoasei Anda Călin. Prezentatorul emisiunii „Prețul cel bun”, de la Antena 1, a publicat pe pagina de Instagram o imagine adorabilă cu juniorul. „La mulți ani, tati meu. Azi facem doi ani”, a scris Liviu, la momentul respectiv. Andra, Simona Pătruleasa, Monica Anghel au fost primele vedete care au lăsat comentarii cu urări pentru sărbătorit.

liviu-varciu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Liviu Vârciu, imagine adorabilă cu fiul lui

Liviu Vârciu are o relație cu frumoasa Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii superbi: o fetiță, Anastasia (5 ani), și un băiețel, Liviu Andrei (2 ani). Liviu Vârciu mai are o fată, pe Carmina, din relația cu Amy Teiceanu. Adolescenta a împlinit 20 de ani.

„Sentimentul pe care eu l-am trăit… Eu nu am simit în viața mea iubirea asta. Cu fii-mea cea mare a fost mai complicat, nu am stat mereu bot în bot cu ea. O iubesc, e viața mea, e sufletul meu, pentru că a fost primul meu copil, eu eram un copil, aveam 20 de ani, când am facut-o.

Dar cu cea mijlocie, cu Anastasia…Doamne, nu se poate așa ceva, mă ia de la stomac, știe exact ce butoane să apese. Sunt alte trăiri. Sentimentul pe care îl am față de copii e ceva…”, povestea Liviu Vârciu, la Antena Stars.

Citește și: VIDEO Liviu Vârciu și-a pus saună și jacuzzi pe acoperișul vilei. Cum arată oaza în care se relaxează cu iubita și copiii

Citește și: Liviu Vârciu a organizat petrecerea de botez a băiețelui său! Micuțul Liviu Matei seamănă leit cu simpaticul său tată