Chiar dacă de obicei Liviu Vârciu este de zgârcit în privința imaginilor cu frumoasa sa familie, sunt momente în care mândria de a fi părinte îl face mai îngăduitor cu fanii săi. Așa s-a întâmplat și recent când, aflat la mare cu iubita sa, Anda Călin, și copii lor – Anastasia (5 ani) și Liviu Andrei (2 ani), artistul a distribuit pe rețelele de socializare o imagine care l-a încâtat teribil: mama copiilor săi mai mici, ieșind din apă împreună cei doi pitici.

andaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Avrea mea” – a scris Liviu în dreptul fotografiei care a fost apreciată de aproape 20.000 de fani. „Trei diamante și un rubin a lui Liviu ❤️”, „Sunteți o familie superbă, admirabilă, vă urmăresc, vă admir din tot sufletul dragilor, să fiți binecuvântați de Dumnezeu ❤️?”, „Să-ți aducă bunul Dumnezeu numai bucurii! Cu așa fete frumoase chiar ești un OM bogat !”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor contului vedetei TV.

Liviu Vârciu are o relație cu frumoasa Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii superbi: o fetiță, Anastasia (5 ani), și un băiețel, Liviu Andrei (2 ani). Vedeta mai are o fată mai mare, pe Carmina, care recent a împlinit 20 de ani, din relația cu Amy Teiceanu.

Citește și: VIDEO Cum a reacționat Liviu Vârciu după ce iubita lui s-a descălțat în public, la o petrecere de lux: „Așa, țăranca mea…”. A filmat tot momentul

xCe i-a transmis Liviu Vârciu fiicei sale, după ce i-a cumpărat apartament și mașină: ”„Să găsească un băiat cu…”