Liviu Vârciu, unul dintre căpitanii de echipă din noua producție de vară de la Antena 1 a filmat cu falca dreaptă umflată. Și asta pentru că, recent, Liviu a suferit primul său implant dentar.

„Este vorba despre o masea, din dreapta sus. Este prima dată când trec printr-o asemenea procedură. Am avut falca umflată pentru o săptămână, dar acum totul este în regulă”, ne-a spus Vârciu.

După ce filmările pentru „FANtastic Show” se vor încheia, Liviu va pleca și în vacanță. Prima, spune el, după mai mulți ani în care a lucrat continuu. „De cinci ani, eu nu am mai avut o vacanță. Anul acesta, în sfârșit, mă voi bucura și eu de o lună de pauză, pe care vreau să mi-o petrec acasă, la Constanța”, mai spune el.

Liviu, rival al prietenului său Andrei Ștefănescu

În această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, va fi prima ediție a emisiunii “FANtastic Show”, prezentată de Florin Ristei, care îi va aduce față în față în postura de rivali și căpitani de echipă pe Liviu Vârciu și pe Andrei Ștefănescu.
Echipele celor doi prieteni, formate din câte doi artiști, se vor întrece pe parcursul a 11 probe, una mai distractivă decât alta. Liviu Vârciu îi va avea de partea lui pe Maria Buză și CRBL, iar Andrei Ștefănescu, pe actrița Anca Dinicu și Cezar Ouatu.
Credit foto: Antena 1 (Gabriela Arsenie)