Simpaticul Liviu Vârciu a acceptat o nouă provocare. În curând, el va putea fi văzut pe micile ecrane prezentând cea mai haioasă competiție a necuvântătoarelor.

Mare iubitor de animale, Liviu Vârciu consideră că este cel mai potrivit pentru rolul de amfitrion al noii emisiuni „Ham talent” din care nu vor lipsi nici patrupedele, nici înaripatele.

Acest show avea nevoie de un translator priceput, iar eu sunt unul dintre puținii oameni care pot vorbi cu animalele”, glumește Liviu Vârciu, foarte încântat de faptul că, în această toamnă va prezenta la Antena 1 „Ham talent”.

Din dragoste pentru un câine, Liviu a dormit, în adolescență, o noapte în scara blocului. „Am primit primul meu câine de la cel mai bun prieten, când aveam 14 ani. Era un ciobănesc german, pe care l-am botezat Mike. Mama mi-a spus că nu are ce să caute câinele în casă, a zis să îl scot afară, eu i-am spus că dacă pleacă el, plec și eu. Nu m-a crezut. Așa că am dormit o noapte cu el în scara blocului. Norocul meu a fost că mama și-a dat seama că nu are cu cine să se înțeleagă, așa că m-a lăsat cu el în casă”, își amintește cu nostalgie Liviu. „A trăit 12 ani și a fost cel mai tare câine”, povestește prezentatorul show-ului „Ham talent”.

În prezent, Liviu are doi câini: un amstaff și un buldog francez, pe care îi iubește ca pe ochii din cap.

Credit foto: Facebook

Oricine merită o șansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau pene. Iar mulți dintre cei care și-au înnebunit deja prietenii cu poveștile despre cât de extraordinar este necuvântătorul lor vor fi protagoniștii noului show, cu pedigree de vedetă.

Credit foto: Antena 1 (Adrian Manolache), Facebook.